Povežite se s nama

Crna kronika

U Ivancu napadnute dvije žene: nepoznati počinitelji htjeli su njihove torbe s novcima

novčanik novac krađa

Objavljeno:

- dana

Policijski službenici Policijske postaje Ivanec zaprimili su jučer kaznene prijave od dviju žena – obje su napadnute, odnosno još uvijek nepoznati počinitelji htjeli su im ukrasti torbe s dokumentima i novcima.

Naime, prva je kaznena prijava žene starosti 70 godina – prijavila je da je jučer, 25. studenoga, oko 18.45 u ulici Žrtava hrvatskih Domovinskih Ratova u Ivancu napadnuta od strane dva nepoznata počinitelja, koji su joj na osobito drzak način pokušali ukrasti torbu, ali u tome nisu uspjeli.

U drskoj krađi oštećena nije ozlijeđena, niti joj je otuđena torba. Policijski službenici intenzivno tragaju za počiniteljima ovog kaznenog djela.

Druga prijava je od žene starosti 87 godina, kojom prijavljuje da joj je jučer oko 20 sati u ulici Đure Arnolda u Ivancu, nepoznati počinitelj na osobito drzak način istrgnuo i otuđio torbicu sa dokumentima i novcem.

U drskoj krađi oštećena nije ozlijeđena, već joj je nastupila materijalna šteta koja se procjenjuje na nekoliko stotina kuna. Policijski službenici intenzivno tragaju za počiniteljem ovog kaznenog djela, javlja PU varaždinska.

Crna kronika

Provalili u trgovinu u Cestici te ukrali veću količinu piva i cigareta

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Foto: Ilustracija

Policija je javila o više krađa.

U srijedu, 1. svibnja, oko 22.30 sati, nepoznati su počinitelji provalili u trgovinu u Gajevoj ulici u Cestici i otuđili veću količinu piva i cigareta. Visina materijalne štete utvrdit će se naknadno.

U četvrtak, 2. svibnja, tijekom jutarnjih sati, u Gornjem Vratnu, nepoznati je počinitelj iz garaže u vlasništvu 48-godišnjakinje, otuđio električni bicikl. Visina materijalne štete procjenjuje se na oko 2 300 eura.

Policijski službenici nastavljaju rad na pronalasku počinitelja navedenih kaznenih djela.

Nastavite čitati

Crna kronika

Uzeo crnu boju i ljepljivu traku pa u Ludbregu preinačio brojeve i slova na registraciji auta

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Foto: MUP/Ilustracija

Općinsko državno odvjetništvo u Varaždinu je 26. travnja 2024., podiglo pred Općinskim sudom u Varaždinu optužnicu protiv hrvatskog državljanina starog 43 godine zbog počinjenog kaznenog djela krivotvorenja isprave iz Kaznenog zakona.

– Optužnicom se okrivljenog 43-godišnjaka tereti da je početkom 2023. godine u Ludbregu, koristeći crnu boju i ljepljivu traku, na originalnim automobilskim registarskim pločicama preinačio brojeve i slova te takve preinačene registarske pločice montirao na svoj osobni automobil kojim se koristio za vožnju – objavio je DORH.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje