Povežite se s nama

Crna kronika

U prometnim nesrećama u Ivancu i Donjoj Voći ozlijeđeni vozači

Objavljeno:

- dana

Proteklih dana dogodile su se dvije prometne nesreće.

U četvrtak, 23. prosinca, oko 17 sati na lokalnoj cesti u Donjoj Voći dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenom osobom.

Muškarac starosti 46 godina upravljao je osobnim vozilom u smjeru Fotez Brega. Pri ulasku u desni oštri zavoj, zbog neprilagođene brzine kretanja osobinama i stanju ceste, prešao je na suprotnu stranu kolnika i prednjom stranom vozila udario u prednju lijevu stranu osobnog vozila kojim je upravljao 32-godišnjak. U prometnoj je nesreći ozlijeđen 32-godišnji vozač te mu je medicinska pomoć pružena u Općoj bolnici Varaždin. Njegove će se ozljede okvalificirati naknadno.

U prometnoj nesreći koja se dogodila u četvrtak, 23. prosinca, oko 20.30 sati u ulici Rudolfa Rajtera u Ivancu, ozlijeđena je jedna osoba.

Muškarac starosti 33 godine upravljao je osobnim vozilom pod utjecajem alkohola od 0.99 g/kg u smjeru Prigorca te je ulaskom u desni zavoj, zbog neprilagođene brzine kretanja osobinama i stanju ceste, vozilom prešao na suprotnu stranu kolnika te lijevom bočnom stranom vozila udario u prednju lijevu stranu osobnog vozila kojim je upravljao 22-godišnjak. U prometnoj je nesreći ozlijeđen 22-godišnji vozač te je prevezen u varaždinsku Opću bolnicu. Njegove ozljede za sad nisu okvalificirane.

Crna kronika

Uzeo crnu boju i ljepljivu traku pa u Ludbregu preinačio brojeve i slova na registraciji auta

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Foto: MUP/Ilustracija

Općinsko državno odvjetništvo u Varaždinu je 26. travnja 2024., podiglo pred Općinskim sudom u Varaždinu optužnicu protiv hrvatskog državljanina starog 43 godine zbog počinjenog kaznenog djela krivotvorenja isprave iz Kaznenog zakona.

– Optužnicom se okrivljenog 43-godišnjaka tereti da je početkom 2023. godine u Ludbregu, koristeći crnu boju i ljepljivu traku, na originalnim automobilskim registarskim pločicama preinačio brojeve i slova te takve preinačene registarske pločice montirao na svoj osobni automobil kojim se koristio za vožnju – objavio je DORH.

Nastavite čitati

Crna kronika

U Varaždinu 84-godišnjak pao s bicikla i ozlijedio se

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

U četvrtak, 2. svibnja, oko 13.15 sati u Zagrebačkoj ulici u Varaždinu, u prometnoj je nesreći ozlijeđen 84-godišnjak.

On je upravljao biciklom u smjeru Turčina te je u jednom trenutku izgubio ravnotežu i pao s bicikla na kolnik. Pritom je ozlijeđen te mu je medicinska pomoć pružena u Općoj bolnici Varaždin, javila je varaždinska policija.

Njegove će se ozlijede okvalificirati naknadno.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje