Povežite se s nama

Zabava & Stil

Osvojite ulaznice za nezaboravnu borbu

Objavljeno:

- dana

GRAND FIGHT – K1 LIGA

U varaždinsku arenu dolazi poslastica za sve ljubitelje borilačkih sportova! 28. travnja održat će se 3. kolo internacionalne K1 lige, a četiri sretnika mogu  gledati borbu besplatno. Regionalni tjednik dijeli, naime, 4X1 ulaznicu.

Sve što trebate učiniti jest ostaviti nam komentar ispod članka, a četvero najsretnijih osvojit će ulaznicu!

U ovom, 3. kolu Fight Club Kovačić ugostit će ekipu iz Republike Srpske. Borbe će se odvijati u tri runde, a za domaćine će nastupiti Jurica Škoranec, Davor Novak, Tomislav Liber, Marko Orehovački i Ivan Toma. Borbe će se odvijati po K1 pravilima u tri runde.

U uvodnom dijelu borilačkog spektakla nastupit će Jasmin Škoranec, a protivnik će mu biti Vilson Kuči iz Čakovca. U suradnji sa Savezom slobodne borbe bit će održana i dva meča po pravilima slobodne borbe (mma). U zadnjem će se meču večeri Mario Agatić boriti protiv Dejana Krneta iz Srbije. Borit će se po K1 pravilima u tri runde po tri minute.

Izvor:
Foto:

Zabava & Stil

Za vikend u Nedelišću međunarodna izložba kamiona i koncert Opće opasnosti

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Udruga profesionalnih vozača Convoy poziva na 13. Truck Show Međimurje.

Međunarodnu izložbu kamiona sa sportsko-rekreativnim karakterom će se održati od 5. do 7. srpnja na prostoru MESAP-a Nedelišće.

Doživite očaravajuće prizore tuniranih, oslikanih i posebno uređenih veličanstvenih kamiona koji će zasigurno oduševiti ljubitelje cestovnih divova.

Pružite podršku ekipama muškaraca, žena i djece koje će se natjecati u vuči kamiona, dok se pojedinci bore u uzbudljivom natjecanju obaranja ruke.

U subotu, 6. srpnja, u dvorani MESAP-a, uživajte u nezaboravnom koncertu grupe Opća Opasnost, uz predgrupu. Ulaz na koncert je besplatan za sve vozače koji će doći kamionima, a ostali ulaznice mogu kupiti na entrio.hr.

Nastavite čitati

Zabava & Stil

Glumačka krema u komedijama koje morate vidjeti na 26. Špancirfestu

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Anja Šovagović Despot, Branko Đurić Đuro, Nataša Janjić Medančić, Željko Königsknecht, Dražen Čuček, Elizabeta Kukić, Vladimir Tintor, Miroslav Čabraja…sva ova poznata i priznata glumačka imena dolaze u Varaždin na 26. Špancirfest!

Kazališni program festivala nikad nije bio kvalitetniji i duhovitiji. Ispred Vile Bedeković, na jednoj od najljepših pozornica na otvorenom, četiri hit predstave donose večeri ispunjene smijehom i odličnim raspoloženjem. Đurologija (26. kolovoza), Pljuska (28. kolovoza), Tere i Luce (29. kolovoza) i Maratonci trče počasni krug (30. kolovoza), komedije su koje ne smijete propustiti.  
Prva na repertoaru je Đurologija, autorska predstava Branka Đurića Đure koja je oborila sve rekorde gledanosti. Nakon devet godina i više od 700 izvedbi, omiljeni Sarajlija ne prestaje oduševljavati publiku svojih duhovitim i inteligentnim opservacijama o svakodnevnom životu.
Nakon dvadesetak godina odličan glumački ansambl Satiričkog kazališta Kerempuh vratio je na scenu još jednu legendarnu komediju, ovog puta začinjenu aktualnim političkim zbivanjima, koja će vas dobro zabaviti. Pljuska ismijava apsurde hrvatske birokracije, nepotizam i lijene birokrate koje nitko ne može toliko malo platiti koliko oni mogu malo raditi.

Jedno sasvim obično kišno jutro i jedna neobična odluka glavnih junakinja zauvijek će promijeniti njihove živote. Kao i svaka dobra crna komedija, predstava Tere i Luce kazališta Planet Art prepuna je urnebesnih situacija i neočekivanih obrata u kojima ćemo se svi lako prepoznati i koje će nas, prije svega, jako dobro nasmijati.

 A za kraj, prava poslastica. Kazališni program ovogodišnjeg Špancirfesta zatvara predstava Maratonci trče počasni krug u izvedbi ansambla HNK u Osijeku. Zgode i nezgode nezaboravne obitelji Topalović, koja vodi pogrebno poduzeće, iz istoimenog kultnog filma nasmijat će vas do suza i na kazališnim daskama.

Prepustite se odličnom humoru i izvrsnoj glumi koja prati ove aktualne i popularne kazališne komade. Ulaznice su u prodaji u sustavu Eventim i na prodajnim mjestima Eventima. Požurite jer Early Bird ulaznice po cijeni od 9 eura dostupne su do 21. srpnja, nakon čega će cijena ulaznica biti 12 eura.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje