Povežite se s nama

Crna kronika

Dovršeno istraživanje nad 22-godišnjakom koji je u M. Središću uzrokovao požar nasada hrasta

Objavljeno:

- dana

Policijski službenici Policijske postaje Mursko Središće dovršili su kriminalističko istraživanje nad 22-godišnjakom s područja Grada Mursko Središće zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom, javila je PU međimurska.

Naime, u petak, 25. ožujka 2022. godine, oko 16 sati i 20 minuta na poljskom predjelu u blizini Ulice Sitnice, u Murskom Središću izazvao je požar mladog nasada hrasta.

Požar su ugasili pripadnici Dobrovoljnih vatrogasnih društava iz Murskog Središća, Vratišinca i Selnice.

U subotu, 26. ožujka u jutarnjim satima uz inspektora zaštite od požara izvršen je očevid te je utvrđeno da je uzrok požara poduzeta ljudska radnja.

Zaprimljenim odštetnim zahtjevom materijalna šteta procjenjuje se na nekoliko stotina tisuća kuna. Protiv osumnjičenika podneseno je posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.

Crna kronika

U Cargovcu ukrao auto, provalio u skladište i trgovinu, ali za nekoliko sati ga je našla policija te uhitila

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Policijski službenici PU varaždinske dovršili su kriminalističko istraživanje nad 33-godišnjakom zbog sumnje da je počinio kazneno djelo krađe i kaznene djela teške krađe, javila je varaždinska policija.

On je, kako se sumnja, 2. svibnja, u Cargovcu, u večernjim satima, otuđio osobni automobil u vlasništvu 44-godišnjaka, da bi potom na području Gredi, provalio u skladište jednog poduzeća i otuđio razni alat te u jednu trgovine iz koje je otuđio razne predmete.

On je 3. svibnja, oko 3.20 sati, u Turčinu, u kontroli prometa zaustavljen po policijskim službenicima kojom prilikom je utvrđeno da je vozilo ukradeno te da se u istome nalaze otuđeni predmeti. Uhićen je i predan pritvorskom nadzorniku.

Nastavite čitati

Crna kronika

Vozačica je u Novom Marofu s 2.64 promila izazvala prometnu nesreću tri automobila

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

U prometnoj nesreći koja se dogodila u nedjelju, 5. svibnja, oko 20.20 sati, u Varaždinskoj ulici u Novom Marofu, ozlijeđena je jedna osoba.

Žena starosti 34 godine upravljala je osobnim automobilom pod utjecajem alkohola od 2.64 promila, javila je PU varaždinska.

Ona prilikom vožnje u slijedu između vozila nije držala potreban razmak i udarila je u zadnji dio osobnog automobila s kojim je ispred nje upravljao 61-godišnjak, a koji je usporio vožnju poradi skretanja udesno na parkirališni prostor. Od udara vozilo 61-godišnjaka odbačeno je u stražnju stranu parkiranog osobnog automobila.

U prometnoj nesreći ozlijeđena je 34-godišnjakinja. Medicinska joj je pomoć pružena u Općoj bolnici Varaždin, a njezine ozlijede će se okvalificirati naknadno.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje