Povežite se s nama

Sport

NK Zagorac slavi 75. rođendan, pa na feštu dolaze veterani Dinama prevođeni Mlinarićem, Štrokom i Vabecom

Objavljeno:

- dana

Nogometni klub Zagorac ove godine slavi 75. rođendan. Povodom rođendana i otvorenja novog sportskog doma u Donjem Kneginec u četvrtak, 12. svibnja, sprema se prava fešta.

Stižu veterani Dinama predvođeni Mumlekom, Mlinarićem, Karićem, Jozićem, Štrokom, Vabecom i Podrugačom.

– Sprema se prava nogometna fešta, nadam se da će nas vrijeme poslužiti. Upad je besplatan, a za posjetitelje će se ispeći odojci i pripremiti srneći gulaš – ističe Ivica Nemeček, predsjednik Nogometnog kluba Zagorac, kluba u kojem su aktivni samo veterani. Klub ima registriranih 28 igrača, a veterani se natječu u veteranskoj ligi Varaždinske županije Istok.

Ostale kategorije kluba prije nekoliko godina spojile su se s Dubravkom.  

Dodajmo da su nedavno završeni radovi na rekonstrukciji sportskog doma.

– Rađena je kompletna rekonstrukcija. Objekt ima nove instalacije, novi šank, sanitarne čvorove te novi inventar. Radovi su trajali dva mjeseca – dodao je Nemeček.

Veteranski susret Dinama i Zagorca počinje u 17 sati, a prije njih na teren će kategorije U-13 Dubravke – Zagorac i Varaždina.

Sport

Vrlo dobri rezultati kajakaša i kanuista Varteksa

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Varaždinski Kajak kanu klub Varteks nastupio je na 55. međunarodnom maratonu od Brežica do Zagreba. Na stazi dužine 32 kilometara nastupilo je 40 posada iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Slovenije.

Od Varaždinaca nastupili su u turističkom kanuu dvosjedu Robert Rauš i Davorin Šestanj koji su pobijedili u svojoj konkurenciji, a Darko Tomašek i Igor Krajcar bili su drugi. Nastupio je i Danijel Mijatović u kanuu jednosjedu i plasirao se na 2. mjesto.

Kadeti su se natjecali na stazi dužine 1,5 km na jezeru Jarun. Prva mjesta od Varaždinaca osvojili su u konkurenciji kajaka jednosjeda mlađa kadetkinja Leona Habek, mlađi kadet Borna Valjak, kadetkinja Hana Valjak i kod kadeta Marin Bjeliš.

Drugo mjesto osvojila je u kajaku jednosjedu mlađa kadetkinja Lucija Plantak. Na 3. mjesto plasirala se kod polaznika škole kajaka Lea Vugrek i kadet Domagoj Cerovečki. U ekipnoj konkurenciji KKK Varteks plasirao se na 3. mjesto.

Nastavite čitati

Sport

Leon Belcar na popisu izbornika Olića za utakmice protiv Andore i Grčke

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Izbornik hrvatske U-21 reprezentacije Ivica Olić objavio je popis od 23 igrača za okupljanje uoči nastavka kvalifikacija za Europsko prvenstvo 2025.

Mladi Vatreni nastavljaju s kvalifikacijama za Europsko prvenstvo 2025. godine u Slovačkoj. Hrvatskoj slijede dvije utakmice na domaćem terenu u Koprivnici, 11. listopada protiv Andore te 15. listopada protiv Grčke. Izbornik Olić za ovu akciju pozvao je 23 igrača te je uputio 8 pretpoziva.

Na popisu je veznjak Varaždina Leon Belcar koji je u posljednjem prvenstvenom kolu donio pobjedu Varaždincima protiv Puljana.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje