Povežite se s nama

Crna kronika

Prevario ga direktor trgovine u Varaždinu: platio više tisuća kuna, robu još nije dobio

Objavljeno:

- dana

PRIJAVA POLICIJI

Još u rujnu je 33-ogodišnjak u jednoj trgovini u Varaždinu naručio više komada bijele tehnike, no uređaji mu još uvijek nisu isporučeni.

Direktoru trgovine je predao kauciju u iznosu od više tisuća kuna, uz obvezu da mu se roba isporuči u roku od dva tjedna.

– Protekom navedenog roka, oštećeni je u više navrata kontaktirao direktora trgovine no roba mu unatoč obećanjima do dana prijave nije isporučena. Policijski službenici nastavljaju rad na utvrđivanju svih okolnosti ovog kaznenog djela – izvijestili su iz PU varaždinske.

Izvor:
Foto: ilustracija / wordpress.com

Crna kronika

Provalili u trgovinu u Cestici te ukrali veću količinu piva i cigareta

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Foto: Ilustracija

Policija je javila o više krađa.

U srijedu, 1. svibnja, oko 22.30 sati, nepoznati su počinitelji provalili u trgovinu u Gajevoj ulici u Cestici i otuđili veću količinu piva i cigareta. Visina materijalne štete utvrdit će se naknadno.

U četvrtak, 2. svibnja, tijekom jutarnjih sati, u Gornjem Vratnu, nepoznati je počinitelj iz garaže u vlasništvu 48-godišnjakinje, otuđio električni bicikl. Visina materijalne štete procjenjuje se na oko 2 300 eura.

Policijski službenici nastavljaju rad na pronalasku počinitelja navedenih kaznenih djela.

Nastavite čitati

Crna kronika

Uzeo crnu boju i ljepljivu traku pa u Ludbregu preinačio brojeve i slova na registraciji auta

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Foto: MUP/Ilustracija

Općinsko državno odvjetništvo u Varaždinu je 26. travnja 2024., podiglo pred Općinskim sudom u Varaždinu optužnicu protiv hrvatskog državljanina starog 43 godine zbog počinjenog kaznenog djela krivotvorenja isprave iz Kaznenog zakona.

– Optužnicom se okrivljenog 43-godišnjaka tereti da je početkom 2023. godine u Ludbregu, koristeći crnu boju i ljepljivu traku, na originalnim automobilskim registarskim pločicama preinačio brojeve i slova te takve preinačene registarske pločice montirao na svoj osobni automobil kojim se koristio za vožnju – objavio je DORH.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje