Povežite se s nama

Sport

Enes Garibović šest puta u svojoj karijeri prvak Hrvatske!

Objavljeno:

- dana

KARATE

Varaždinski karatisti i karatistice nastupili su proteklog vikenda u Zagrebu na Prvenstvu Hrvatske za kadete, juniore i mlađe seniore.

Za Karate klub Varaždin nastupili su Elma Garibović u mlađim seniorkama -55kg i Enes Garibović u mlađim seniorima -84kg.

Prvog dana natjecanja, u subotu. na tatami je izašla Elma, koja je u prvom kolu izgubila od aktualne viceprvakinje Europe u toj kategoriji, Sare Siddiqui iz KK Delta Rijeka, rezultatom 1:0. U repasažnoj borbi, Elma pobijedila predstavnicu KK Bregana, Paulu Andričević rezultatom 1:0 i time osvojila brončanu medalju.

Drugog dana natjecanja, u nedjelju, na tatami je izašao Enes. U prvom kolu rezultatom 6:1 pobijedio je Matea Nikolića iz KK Mejdan Rijeka. Zatim, u drugom kolu Enes Ivana Komšu iz KK Biograd rezultatom 8:0. U polufinalu Enes je bio bolji od Karla Raguža iz KK Hrvatski Dragovoljac Zagreb rezutatom 1:0 da bi u finalu svladao Matea Šituma iz KK Hrvatski Dragovoljac Zagreb rezultatom 2:0.

Bio je to Enesov šest naslov prvaka Hrvatske.

Sljedeći nastup očekuje ih na Balkanskom prvenstvu u Sarajevu od 9. do 11. prosinca,

Izvor:
Foto: KK Varaždin

Sport

Lorena Horvat ponovno viceprvakinja Europe u boksu

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Lorena Horvat iz Boksačkog kluba Thor (Bartolovec) osvojila je srebrnu medalju na Europskom juniorskom prvenstvu u Sarajevu.

Lorena je u finalu kategorije do 66 kg podijeljenom odlukom 3:2 izgubila meč za zlato od Turkinje Busenir Yanaz (po rundama 2:3, 2:3 i 0:5).

Bilo je to treće uzastopno europsko finale za Lorenu koja je prethodne dvije godine bila prvakinja i viceprvakinja Europe u konkurenciji kadetkinja.

Nastavite čitati

Sport

Dražen Besek novi je trener Varteksa: Došao sam graditi s vama!

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Dražen Besek, novi je trener Varteksa, koji se natječe u četvrtom rangu hrvatskog nogometa.

Besek je vodio brojne klubove počevši od Varteksa, Čakovca, Drave iz Ptuja, Slaven Belupa, Osijeka i Zagreba. Uspio je ono što rijetko kojem Hrvatu uspje – osvojiti srca Kineza.

Posljednji angažman, koji je bio vrlo kratak imao je u marokanskom Maghreb de Fèsu.

Dražen Besek predstavljen je u emotivnom videu, u kojem je kazao došao sam graditi s vama.

Press konferencija na kojoj će se novi trener Dražen Besek predstaviti javnosti bit će u utorak, a prva prozivka i početak priprema za novu sezonu trebao biti oko 15. srpnja.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje