Povežite se s nama

Crna kronika

U Cargovcu autom oduzeo prednost i uzrokovao sudar, ozlijeđen je 66-godišnji vozač mopeda

FOTO: Ilustracija

Objavljeno:

- dana

U prometnoj nesreći koja se dogodila u četvrtak, 3. kolovoza, oko 9 sati i 35 minuta u Vukovarskoj ulici u mjestu Cargovec, ozlijeđena je jedna osoba, javila je PU varaždinska.

Muškarac starosti 46 godina upravljao je osobnim automobilom. Dolaskom do raskrižja s Varaždinskom ulicom nije se zaustavio na prometni znak (stop-obavezno zaustavljanje), vozilom je ušao u raskrižje skrećući ulijevo, a da nije propustio moped kojim je upravljao 66-godišnjak.

66-godišnjak je, da izbjegne nalet, u kočenju izgubio kontrolu nad mopedom, pao na kolnik i prednjim dijelom mopeda udario u prednji dio automobila 46-godišnjaka.

U prometnoj nesreći ozlijeđen je 66-godišnjak.

Medicinska pomoć mu je pružena u Općoj bolnici Varaždin, a njegove ozljede će se okvalificirati naknadno.

Crna kronika

Čakovečki detektivi otkrili počinitelje razbojništva u Pribislavcu

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

policija

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem nad 28-godišnjakom i starijim maloljetnikom, utvrđeno je kako su počinili kazneno djelo razbojništva.

Naime, u utorak, 14. svibnja ove godine, nešto prije 17 sati u Pribislavcu, Kaštelskoj ulici, tijekom kraćeg razgovora zatražili su novac od oštećenog 18-godišnjaka. Nakon što je iz odjeće izvadio novčanik osumnjičeni su fizički nasrnuli na 18-godišnjaka te mu pritom iz novčanika ukrali 500 eura. Oštećeni je u događaju lakše ozlijeđen, javila je međimurska policija.

Protiv 28-godišnjaka te prema starijem maloljetniku zbog počinjenja kaznenog djela razbojništva, podnijet će se kaznena prijava nadležnom državno odvjetništvu.

Nastavite čitati

Crna kronika

Biciklist ozlijeđen u prometnoj kod varaždinskog groblja jer je u kružnom toku oduzeo prednost autu

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

U četvrtak, 16. svibnja, oko 12.25 sati, u Hallerovoj aleji u Varaždinu, dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenom osobom.

Muškarac starosti 44 godina nepropisno je upravljao biciklom u suprotnom smjeru biciklističkom stazom Ulicom Gustava Krkleca, javila je PU varaždinska.

On se dolaskom do kružnog toka s Hallerovom alejom uključivao u promet na kolnik, a da nije propustio osobni automobil, kojim je Hallerovom alejom upravljala 38-godišnjakinja.

Tom prilikom došlo je do udara prednjeg dijela osobnog automobila u lijevi bočni dio bicikla, uslijed čega je 44-godišnjak pao na kolnik i zadobio ozljede. Medicinska pomoć mu je pružena u Općoj bolnici u Varaždinu, a njegove ozlijede će se okvalificirati naknadno.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje