Povežite se s nama

Crna kronika

Nepoznati muškarci na ulici u Kotoribi pretukli 41-godišnjaka i teško ga ozlijedili

Objavljeno:

- dana

Jučer, 10. rujna, oko 1 sat i 30 minuta u Kotoribi u Ulici kralja Tomislava, u trenutku kada se 41-godišnjak vraćao kući, susreo se s nekoliko nepoznatih muškaraca.

U trenutku kada je prelazio cestu, spomenuti muškarci krenuli su za njim te ga sustigli i potom izudarali ruka i nogama po glavi i tijelu, javila je PU međimurska.

U trenutku kada je oštećeni pokušao nazvati policiju, jedan od napadača oduzeo mu je mobitel te se s ostalim napadačima udaljio s mjesta događaja.

Nakon napada 41-godišnjak je vozilom hitne medicinske pomoći prevezen u čakovečku bolnicu, gdje je utvrđeno da je u događaju teško ozlijeđen te je zadržan na daljnjem liječenju.

Protiv nepoznatih počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu zbog počinjenja kaznenog djela teška tjelesna ozljeda.

Kriminalistička istraživanja se nastavljanju kako bi se utvrdile sve okolnosti opisanog kaznenog djela te otkrili počinitelji.

Crna kronika

Biciklist ozlijeđen u prometnoj kod varaždinskog groblja jer je u kružnom toku oduzeo prednost autu

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

U četvrtak, 16. svibnja, oko 12.25 sati, u Hallerovoj aleji u Varaždinu, dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenom osobom.

Muškarac starosti 44 godina nepropisno je upravljao biciklom u suprotnom smjeru biciklističkom stazom Ulicom Gustava Krkleca, javila je PU varaždinska.

On se dolaskom do kružnog toka s Hallerovom alejom uključivao u promet na kolnik, a da nije propustio osobni automobil, kojim je Hallerovom alejom upravljala 38-godišnjakinja.

Tom prilikom došlo je do udara prednjeg dijela osobnog automobila u lijevi bočni dio bicikla, uslijed čega je 44-godišnjak pao na kolnik i zadobio ozljede. Medicinska pomoć mu je pružena u Općoj bolnici u Varaždinu, a njegove ozlijede će se okvalificirati naknadno.

Nastavite čitati

Crna kronika

Netko zapalio smeće i granje uz vikendicu u Sudovcu pa izgorjelo krovište

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Foto: Ilustracija

U srijedu, 15. svibnja u Sudovcu, na području Grada Novi Marof, došlo do požara vikend kuće u vlasništvu 40-godišnjaka.

Do požara je došlo tako što je nepoznati počinitelj zapalio odloženo smeće i granje koje se je nalazilo neposredno uz vikend kuću, uslijed čega je vatra zahvatila krovište vikend kuće, kojom prilikom je izgorio dio krovišta, javila je varaždinska policija.

U požaru nije bilo ozlijeđenih osoba, dok su istog ugasili vatrogasci dobrovoljnih vatrogasnih društva Dropkovec, Kostanjevec Riječki i Deklašanec. Materijalna šteta utvrdit će se naknadno.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje