Povežite se s nama

Crna kronika

Dostavio hranu u Sveti Đurđ, a zatim mu više ljudi ukralo kutije s hranom

Objavljeno:

- dana

U petak, 6. listopada, oko 21.30 sati u Svetom Đurđu, nepoznati su počinitelji drsko okrali 60-godišnjaka.

On je prema prijavi, navedenom prilikom kao dostavljač hrane jednog restorana, po telefonskoj narudžbi dostavio hranu na adresu u Svetom Đurđu, pri čemu je do njegovog vozila pristupio više osoba koje su tražile da im preda dostavljenu hranu, javila je PU varaždinska.

Nakon što je otvorio vrata teretnog prostora dostavnog vozila, navedeni su iz istog uzeli više kutija hrane te pobjegli s mjesta događaja, a da nisu podmirili račun u iznosu od oko 80 eura.

Policijski službenici nastavljaju rad na pronalasku počinitelja ovog kaznenog djela.

Crna kronika

Sin u Donjem Knegincu izbo roditelje nožem: otac (64) preminuo, majka ozlijeđena

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

U Donjem Knegincu u ponedjeljak, 20. svibnja oko 17:25 došlo je do strašnog događaja.

Naime, sin starosti 38 godina u obiteljskoj kući nožem je izbo oca (64) i majku (61). Otac je preminuo na mjestu događaja, dok je žena s ozljedama prevezena u varaždinsku bolnicu.

Muškarac je uhićen te je u tijeku kriminalističko istraživanje, a u tijeku je i očevid.

Nastavite čitati

Crna kronika

Pijani motociklist ozlijeđen u Martijancu, a drugi bez vozačke u Vinici

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

FOTO: ilustracija

Dvije prometne nesreće dogodile su prošli vikend u kojima su stradali motociklisti.

U Varaždinskoj ulici u Martijancu u petak, 17. svibnja dogodila se prometna nesreća u kojoj su ozlijeđene dvije osobe. Žena starosti 67 godina upravljala je osobnim automobilom.

– Ona se dolaskom do raskrižja nije zaustavila na prometni znak stop-obvezno zaustavljanje,  već je vozilom ušla u raskrižje i skretala u lijevo, a da nije propustila motocikl kojim je pod utjecajem alkohola od 1,10 promila, upravljao 34-godišnjak. Tom prilikom došlo do udara prednjeg dijela motocikla u prednji desni bočni dio osobnog automobila, uslijed čega je vozač motocikla pao na kolnik – ističe PU varaždinska.

U prometnoj nesreći ozlijede su zadobili 34-godišnjak i 67-godišnjakinja. Medicinska pomoć im je pružena u Općoj bolnici u Varaždinu, a njihove ozlijede će se okvalificirati naknadno.

U nedjelju, 19. svibnja, Ulici Vladimira Nazora u Vinici, dogodila se prometna nesreća također s ozlijeđenom osobom.

– Muškarac starosti 24 godine upravljao je  osobnim automobilom. On dolaskom do raskrižja s Ulicom Vladimira Nazora, koja je prometnim znakom stop-obavezno zaustavljanje označena kao cesta s prednošću prolaska, vozilom je ušao u raskrižje i skretao ulijevo, a da prethodno nije propustio motocikl, kojim je neprilagođenom brzinom kretanja vozila te prije stjecanja prava na upravljanje motornim vozilom “a” kategorije upravljao 26-godišnjak. Tom prilikom je došlo do udara prednje strane motocikla u lijevi bočni dio osobnog automobila. U prometnoj nesreći ozlijeđen je 26-godišnjak – ističe PU varaždinska.

Medicinska pomoć mu je pružena u Općoj bolnici u Varaždinu.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje