Povežite se s nama

Crna kronika

Jučer dojava o provali u obiteljsku kuću u Orehovici, u dijelovima Domašinca i Preloga nema struje

Objavljeno:

- dana

U protekla 24 sata ŽC 112 Čakovec zaprimio je ukupno 54 poziva. Od toga je 18 poziva bilo namjenskih. Njih je Centar obradio i proslijedio nadležnim žurnim službama u Međimurskoj županiji.

Jučer u 18 sati i 21 minutu zaprimljena je dojava o provali u obiteljsku kuću u Orehovici.

Zbog radova na elektroenergetskim postrojenjima danas nema struje u dijelovima nekih naselja. Od 10 do 11 sati i 15 minuta bez struje če biti domaćinstva u Domašincu u sljedećim ulicama: Marka Kovača neparni od kbr. 3 do 27, parni od kbr. 2 do 10 i od 16 do 28, Stjepana Mezge, Glavna parni od kbr. 98 do 262 i neparni od kbr. 127 do 261, Prvomajska, Vladimira Nazora i Braće Radić.  Od 11:15 do 12 sati neće biti struje u ulicama Katarine Zrinski, Marka Kovača kbr. 1 i 12, Vrtna, Martina Pušteka, Glavna od kbr. 1 do 125 i Vladimira Nazora 2A.

U vremenu od 10:30 do 12:30, struje neće biti u Prelogu u sljedećim ulicama: Stjepana Mlinarića od kbr. 18 do 34, Franje Glada od kbr. 2 do 12 i Kralja Petra Krešimira IV. kbr. 30.

U protekla 24 sata JVP Čakovec ukupno je zaprimila 7 poziva. Dva poziva bila su lažna, dok kod 5 poziva nije bilo potrebe za intervencijom.

Crna kronika

Ukrali mnogo alkohola i cigarete pa krenuli u provod na Praznik rada

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Policijski službenici Policijske postaje Varaždin dovršili su kriminalističko istraživanje nad 27, 25, 24, 23, 21 i 19-godišnjakom zbog sumnje da su počinili kazneno djelo teške krađe provaljivanjem.

Oni su, kako se sumnja, 1. svibnja, u Cestici, provalili u jednu trgovinu te otuđili veću količinu alkoholnog pića i cigarete. Protiv istih će se podnijeti kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Nastavite čitati

Crna kronika

Čakovečki detektivi otkrili počinitelje razbojništva u Pribislavcu

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

policija

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem nad 28-godišnjakom i starijim maloljetnikom, utvrđeno je kako su počinili kazneno djelo razbojništva.

Naime, u utorak, 14. svibnja ove godine, nešto prije 17 sati u Pribislavcu, Kaštelskoj ulici, tijekom kraćeg razgovora zatražili su novac od oštećenog 18-godišnjaka. Nakon što je iz odjeće izvadio novčanik osumnjičeni su fizički nasrnuli na 18-godišnjaka te mu pritom iz novčanika ukrali 500 eura. Oštećeni je u događaju lakše ozlijeđen, javila je međimurska policija.

Protiv 28-godišnjaka te prema starijem maloljetniku zbog počinjenja kaznenog djela razbojništva, podnijet će se kaznena prijava nadležnom državno odvjetništvu.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje