Povežite se s nama

Sport

Koščak i Sedlar najbolji na 22. Trofeju grada Varaždina u kuglanju

Objavljeno:

- dana

U kuglani varaždinske Arene u nedjelju, 10. prosinca odigran je 22. Trofej grada Varaždina, već tradicionalni turnir za mlade igrače iz Koprivnice, Čakovca, Zaboka i Varaždina. 

Nastupali su igrači i igračice koji su svoje prve kugle i medalje osvajali upravo na ovom turniru a sada su članovi reprezentacije Hrvatske, svjetske prvakinje, višestruki prvaci i prvakinje Hrvatske.

Najbolja u ženskoj konkurenciji bila je Klara Sedlar sa srušenim 601 čunjem, dok je kod kuglača slavio Denis Košak sa 615 srušenih čunjeva.

Dodajmo da je organizator turnira bio Ženski kuglački klub Varaždin i Kuglački savez Varaždinske županije.

Sport

Dvojica nogometaša Varaždina na popisu za prijateljske utakmice U-21 reprezentacije

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Izbornik Dragan Skočić objavio je popis igrača U-21 reprezentacije za prijateljske susrete koji slijede u lipnju.

Na popisu su se našla dvojica nogometaša Varaždina. Riječ je o Luki Škaričiću te Karlu Lusavcu. Poziv je dobio i nogometaš iz Nedeljanca koji brani boje Lokomotive Ivan Canjuga.

U-21 reprezentacija okuplja se 4. lipnja u 12:00 sati u Zagrebu, a prvu prijateljsku utakmicu igra 7. lipnja u 18:00 sati protiv Irske na stadionu Vrbovec. Druga utakmica na rasporedu je 11. lipnja u 18:00 sati protiv Švedske na stadionu u Zaprešiću.

Nastavite čitati

Sport

Luna Šafran i Lucija Plantak okitile se medaljama na Kupu mladih Grada Zagreba

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Kadeti Kajak kanu kluba Varteks nastupili su na Kupu mladih Grada Zagreba u kajak slalomu održanom na Jarunu uz sudjelovanje 45 natjecatelja iz Hrvatske.

U kajaku jednosjedu (K-1) kod mlađih kadetkinja Luna Šafran plasirala se na 2., a Lucija Plantak na 3. mjesto. U kajaku kod mlađih kadeta Borna Valjak plasirao se na 2. mjesto.

Kod starijih kadetkinja u kajaku pobijedila je Hana Valjak. Najbolji kod starijih kadeta bio je Marin Bjeliš, drugi je bio Neo Vugrek, Domagoj Kracik  bio je 5., Viktor Žmegač 7., a Domagoj Cerovečki plasirao se na 8. mjesto.

Na Tacnu u Ljubljani na rijeci Savi održano je Europsko prvenstvo u kajak slalomu. Kajak kanu klub Varteks na natjecanju su predstavljali braća Katja i Roko Bengeri u sastavu reprezentacije Hrvatske.

Katja Bengeri nastupila je u dvije discipline, te se u kategoriji kajaka jednosjeda (K1) plasirala na 23. mjesto, dok se u kanu jednosjedu (C1) plasirala na 24. mjesto. Roko Bengeri nastupio je u kajaku jednosjedu i plasirao se na 23. mjesto.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje