Povežite se s nama

Sport

Melnjak: Ne možemo nikako okrenuti vodu na svoj mlin

Objavljeno:

- dana

Dario Melnjak, nogometaš iz Krkanca još uvijek se oporavlja od teške ozljede koljena.

Ljubimac Hajduka ovih dana ponovno na treningu nakon dugo vremena. Nema ga od kraja listopada, a netom prije dobio je pretpoziv Zlatka Dalića.

– Ono sto je dobro je da oporavak ide dobro, da ide sve po planu, da koljeno dobro reagira, nemamo nekih prepreka, na tome radimo – rekao je Melnjak za RTL te otkrio kad je moguć njegov povratak.

– Trudim se ne razmišljati o tome, jer je opet nekako bolje slušati to koljeno, da ono diktira moju brzinu oporavka. Volio bih to prepustiti treneru, “fiziju” da oni odluče. Nitko sretniji od mene ako to bude već ove sezone – dodao je.

Ali teško mu je bilo, gledati, a ne sudjelovati, kaže, u velikom derbiju na veliku subotu u kojem je Dinamo slavio protiv Hajduka 0:1 na Poljudu.

– Ostaje malo gorak okus u ustima, mislim da smo zaslužili puno više, da smo dominirali, osim te njihove šanse i da smo bili bolji, kontrolirali, imali dobre šanse, nešto ne ide, blokira, ne možemo nikako okrenuti vodu na svoj mlin – istaknuo je.

Njegov Hajduk čeka utakmica polufinala Kupa ponovno protiv Dinama.

– Staviti se zajedno, mislim da smo stvarno jedan za drugog igrali i da je stadion bio uz nas, sve to ponoviti u srijedu i isprovocirati sreću na našu stranu- zaključio je nogometaš iz Krkanca.

Sport

Teo Škvorc osvojio četiri zlata, a Nikola Kosec tri zlata i srebro u Zadru

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

U Zadru je u subotu, 18. svibnja održano Otvoreno prvenstvo u paraplivanju, a boje Čakovečkog plivačkog kluba branilo je petero plivača.

Na međunarodnom paraplivačkom natjecanju sudjelovalo je 165 plivača iz 17 klubova iz Hrvatske, Slovenije te Bosne i Hercegovine.

Natjecatelji su plivali u otvorenoj kategoriji. Prva tri natjecatelja u svakoj klasi bila su nagrađena medaljama.

Teo Škvorc osvojio je zlata na 50 metara slobodno, 100 metara slobodno, 200 metara slobodno i 50 metara leđno. Nikola Kosec bio je zlatni na 50 metara delfin, 50 metara slobodno, 100 metara leđno, dok je srebro osvojio u disciplini 50 metara prsno. Jakša Mislović osvojio je zlato u disciplini 50 metara prsno, dok je bio srebrni na 50 metara slobodno, 100 metara slobodno i 50 metara leđno. Mirna Roginek stigla je do srebra u disciplini 50 metara prsno i bronce u disciplini 100 metara prsno.

Nastavite čitati

Sport

Dvojica nogometaša Varaždina na popisu za prijateljske utakmice U-21 reprezentacije

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Izbornik Dragan Skočić objavio je popis igrača U-21 reprezentacije za prijateljske susrete koji slijede u lipnju.

Na popisu su se našla dvojica nogometaša Varaždina. Riječ je o Luki Škaričiću te Karlu Lusavcu. Poziv je dobio i nogometaš iz Nedeljanca koji brani boje Lokomotive Ivan Canjuga.

U-21 reprezentacija okuplja se 4. lipnja u 12:00 sati u Zagrebu, a prvu prijateljsku utakmicu igra 7. lipnja u 18:00 sati protiv Irske na stadionu Vrbovec. Druga utakmica na rasporedu je 11. lipnja u 18:00 sati protiv Švedske na stadionu u Zaprešiću.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje