Povežite se s nama

Crna kronika

U Prelogu teška krađa, tijekom lipnja Policijska uprava međimurska provodi preventivne aktivnosti

Objavljeno:

- dana

U noći s 3. na 4. lipnja u Prelogu, Ulici Augusta Šenoe, nepoznati počinitelj je provalio u obiteljsku kuću gdje je ispremetao stvari i ukrao predmete u vrijednosti od više tisuća kuna.

Protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetniku.Najava aktivnosti Mobilnog preventivnog centra policije tijekom lipnja 2018.

Obavještavaju se građani da će policijski službenici Policijske uprave međimurske korištenjem Mobilnog preventivnog centra policije tijekom lipnja 2018. provoditi preventivne aktivnosti u sljedećim terminima:

Policijska postaja Čakovec

U nedjelju, 10. lipnja od 13 do 18 sati u Pribislavcu, na prostoru kod aerodroma (u sklopu održavanja aeromitinga Airshow 2018.)

Dane, 15., 16. i 17. lipnja (od petka do nedjelje) od 10 do 16 sati u Nedelišću, na prostoru ispred dvorane „MESAP-a“ (u sklopu održavanja 20. Međunarodnog sajma poduzetništva).

Policijska postaja Prelog

U subotu, 9. lipnja od 18 do 20 sati u Prelogu, kod izletišta „Marina“ (u sklopu motorijade) i u četvrtak, 14. lipnja od 16 do 19 sati, u Gardinovcu.

Policijska postaja Štrigova

U srijedu, 20. lipnja od 10 do 12 sati, u Macincu i u četvrtak, 21. lipnja od 10 do 12 sati, u Gornjem Mihaljevcu.

Policijska ostaja Mursko Središće

U utorak, 26. lipnja od 11 do 13 sati u Murskom Središću, Ulici Sitnice (kod Udruge mladih Roma) i u srijedu, 27. lipnja od 11 do 13 sati u Podturnu u Čakovečkoj ulici (na parkirnom prostoru kod Doma zdravlja).

Postaja Prometne policije Čakovec

U srijedu, 6. lipnja od 11 do 13 sati u Murskom Središću, Ulici Josipa Broza Tita te u utorak, 19. lipnja od 11 do 13 sati u Draškovcu u Draškovićevoj ulici.

Crna kronika

Vidovec: evo kako je 32-godišnjak završio autom u potoku

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

U prometnoj nesreći koja se dogodila u utorak, 30. travnja, oko 19.30 sati u Vidovcu, na državnoj cesti D-35, ozlijeđen je 32-godišnjak.

On je upravljao osobnim vozilom iz smjera Jurketinca u smjeru Vidovca. Prije ulaska vozilom u lijevi zavoj, suprotno oznakama na kolniku, započeo je pretjecati drugo vozilo, pri čemu brzinu kretanja nije prilagodio osobinama i stanju ceste.

Zbog toga je izgubio nadzor nad upravljačem i u bočnom zanošenju, vozilom sletio udesno van kolnika, preko zelene travnate površine u kanal potoka te prednjim dijelom vozila udario u korito potoka, izvijestila je varaždinska policija.

Pritom je ozlijeđen te mu je medicinska pomoć pružena u Općoj bolnici u Varaždinu. Njegove će se ozlijede okvalificirati naknadno.

Nastavite čitati

Crna kronika

Policija traži počinitelja koji je provalio u župni dvor u Natkrižovljanu

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

provala lopov krađa
Foto: Ilustracija

U srijedu, 1. svibnja, nepoznati je počinitelj provalio u prostorije župnog dvora u Natkrižovljanu, javila je PU varaždinska.

Tada je iz jedne prostorije lopov otuđio vrećicu s kovanim novcem.

Visina materijalne štete utvrdit će se naknadno. Policijski službenici poduzimaju radnje u cilju pronalaska počinitelja navedenog kaznenog djela.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje