Povežite se s nama

Život i društvo

Ovako će izgledati sportski centar u Majerju

Objavljeno:

- dana

Nogometno igralište s umjetnom travom, odbojka na pijesku, vanjska teretana, košarkaško igralište, atletska staza novi sportski centar i to u Majerju.

Nisu to nikakvi pusti snovi. Na tome se već dobrano radi. I priča je svakim danom sve realnija jer su nam odobrena sredstva Ministarstva turizma i sporta u iznosu od čak 210.000 eura.

– Za Općinu Petrijanec to je strašno važan projekt. Zbog odličnih rezultata koje postižu naši nogometni klubovi u 2. ŽNL i općinski nogometni centar, ali i zbog truda trenera i volontera u klubovima i sve te djece u nogometnom centru Orač – Nova Ves svim klubovima u našoj Općini ovo će biti nagrada za marljivi rad ali u olakšanje roditeljima koji podržavaju djecu u treniranju ovog popularnog sporta. S takvim centrom Petrijanec kao općina bila bi daleko prepoznatljivija, a bilo bi to i mjesto okupljanja i druženja svih mještana ne samo na nogometnom terenu, nego i u vanjskoj teretani, atletskoj stazi, košarci ili odbojci na pijesku. Zaista se veselim što ćemo napraviti najveći infrastrukturni projekt u području sporta od osnutka Općine Petrijanec – rekao je načelnik Općine Petrijanec Željko Posavec.

Život i društvo

FOTO Krenuli iz Malog Bukovca, preko Drave i Dunava, da bi na Ovčari položili vijence

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Danas u 11 sati pod pokroviteljstvom Općine Mali Bukovec sedmorica Malobukovčana krenulo je putem Drave do Dunava i do Vukovara.

Potom će na Ovčari položiti vijence za sve koji su tamo izgubili živote u Domovinskom ratu.

Nastavite čitati

Život i društvo

Očekuje nas vruć tjedan, meteorolozi za petak najavili veliku opasnost od toplinskih valova

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Meterolozi već nekoliko dana najavljuju sunčano vrijeme te visoke temperature u cijeloj Hrvatskoj.

Do kraja tekućeg tjedna i na širem varaždinskom području bit će sunčano i vruće, pokazuje sedmodnevna prognoza DHMZ-a.

U utorak, 18. lipnja, dnevna temperatura ide do 30 °C. U danima nakon toga bit će još toplije, a vrhunac se očekuje u petak, 21. lipnja, kada će danju biti čak 35 °C.

DHMZ je već najavio i toplinske valove koji će se osjetiti i na sjeveru Hrvatske. Za četvrtak, 20. lipnja, najavljena je umjerena opasnost od toplinskih valova, a dan kasnije, za petak, velika opasnost od toplinskih valova.

Malo kiše ili grmljavine moguće je u subotu ujutro, a tijekom dana bit će 28 °C. U nedjelju pak se očekuje do 27 °C.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje