Povežite se s nama

Sport

FC Kovačić organizira borilački kamp u Varaždinskim Toplicama

Objavljeno:

- dana

Fight Club Kovačić organizira borilački kamp koji će se održati od 4. do 7. srpnja u Varaždinskim Toplicama. 

U sklopu hotela Minerva vježbati će se boks, kickboxing i savate boks pod vodstvom renomiranih trenera. Glavni trener kampa je Srđan Nadrljanski koji je kao borac osvajao svjetske i europske titule u nekoliko borilačkih sportova. Boksački dio voditi će Danijel Brkić, bivši hrvatski reprezentativac i sada glavni trener u klubu Rekord Zagreb. Danijel surađuje sa dr. Pedro Diaz trenerom nekoliko profesionalnih prvaka svijeta, vlasnikom profi kampa na Floridi. Proučava  planiranje, programiranje treninga, metodiku obučavanja, ali i pedagoški i psihološki pristupu boksačima. Također, unaprijedio je i nadogradio svoja znanja iz metodologije boksa. 

Asistenti na kampu su Marjana I Siniša Kovačić koji su kao treneri sa klubom F.C. Kovačić aktualni prvaci Hrvatske a stvorili su nekoliko svjetskih i europskih prvaka. 

Također specijalizirali su rad sa djecom gdje su već dugi niz godina u vrhu hrvatske borilačke scene. 

Kamp je namijenjen početnicima i vrhunskim borcima bez obzira iz kojeg kluba dolaze i koju borilačku disciplinu vježbaju. Uz trening tu je cijelo dnevno druženje sa trenerima, razgovor, savjeti itd.

Sve informacije mogu se dobiti na www.fightclub-kovacic.com  ili na [email protected].

Sport

Dražen Besek novi je trener Varteksa: Došao sam graditi s vama!

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Dražen Besek, novi je trener Varteksa, koji se natječe u četvrtom rangu hrvatskog nogometa.

Besek je vodio brojne klubove počevši od Varteksa, Čakovca, Drave iz Ptuja, Slaven Belupa, Osijeka i Zagreba. Uspio je ono što rijetko kojem Hrvatu uspje – osvojiti srca Kineza.

Posljednji angažman, koji je bio vrlo kratak imao je u marokanskom Maghreb de Fèsu.

Dražen Besek predstavljen je u emotivnom videu, u kojem je kazao došao sam graditi s vama.

Press konferencija na kojoj će se novi trener Dražen Besek predstaviti javnosti bit će u utorak, a prva prozivka i početak priprema za novu sezonu trebao biti oko 15. srpnja.

Nastavite čitati

Sport

Održan 4. Memorijalni turnir Vladimir Petković u bowlingu

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Članovi Bowling kluba Medonja iz Varaždina su u četvrtak 27. lipnja, na kuglani BK Medonja u TC Lumini organizirali 4. Memorijalni turnir u bowlingu u sjećanje na preminulog osnivača i dugogodišnjeg člana kluba Vladimira Petkovića.

Po drugi puta, nakon uvjerljive igre, turnir je osvojio Igor Kolarić koji je u finalu nadjačao Petra Žganeca. U borbi za treće mjesto Ivan Kreš bio je bolji od Silvestra Minđeka.


Nagrade tvrtke Infodesign u kojoj je radio Vladimir Petković pobjednicima je uručila predsjednica uprave Emilija Stručić, a veliki prijelazni pehar i medalje kćer Željka Petković u nazočnosti suigrača, prijatelja i suradnika Vladimira Petkovića koji je bio među prvim igračima bowlinga u Varaždinu.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje