Povežite se s nama

Crna kronika

Iz kuće u Vratišincu ukradeno nekoliko tisuća eura

Objavljeno:

- dana

Na području Policijske uprave međimurske tijekom proteklog vikenda evidentirana je jedna teška krađa i dvije krađe.

Policija je izdvojila provalu u obiteljsku kuću u Vratišincu.

U noći s četvrtka na petak (6. na 7. lipnja) u Vratišincu, nepoznati počinitelj provalio je u obiteljsku kuću u Ulici Novi Brodec, odakle je ukrao novac. Materijalnu štetu 66-godišnja vlasnica procijenila je na nekoliko tisuća eura.

Protiv počinitelja zbog počinjenja kaznenog djela teške krađe, podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Crna kronika

Vozio bez vozačke u Prelogu pa završio u varaždinskom zatvoru

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

U Prelogu u utorak, 25. lipnja u 23:55 sati, preloški policajci prilikom nadzora cestovnog prometa u Čakovečkoj ulici, zaustavili su 29-godišnjeg vozača osobnog automobila, čakovečkih registarskih oznaka.
 
Provjerom putem evidencija vozača i vozačkih dozvola utvrđeno je kako je 29-godišnjak upravljao automobilom za vrijeme kada mu je izrečena zabrana upravljanja motornim vozilima B kategorije zbog neobavljenog izvanrednog liječničkog pregleda. Vozač je uhićen te priveden u Policijsku postaju Prelog.
 
U srijedu, 26. lipnja 29-godišnjak je uz optužni prijedlog zbog počinjenja prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, doveden je na Općinski sud u Čakovcu (Prekršajni odjel). Nakon saslušanja dežurni sudac prihvatio je prijedlog policije te 29-godišnjaku odredio zadržavanje do 10 dana, nakon čega je predan u varaždinski zatvor.

Nastavite čitati

Crna kronika

Ukrajinac ostao bez mobitela i novčanika u ugostiteljskom objektu u Ivancu

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

U jednom ugostiteljskom objektu u Ivancu nepoznati je počinitelj u utorak, 26. lipnja otuđio je mobitel te novčanik s novcem i osobnim i bankovnim dokumentima, u vlasništvu 36-godišnjeg državljanina Ukrajine.

Visina materijalne štete procjenjuje se na oko 300 eura. Policijski službenici poduzimaju radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

U srijedu, 26. lipnja u Aleji kralja Zvonimira u Varaždinu nepoznati je počinitelj provalio u stan u vlasništvu 62-godišnjakinje. Tom je prilikom ispreturao stvari, a otuđeni predmeti i visina materijalne štete utvrdit će se naknadno. Policijski službenici nastavljaju rad na otkrivanju počinitelja ovog kaznenog djela.        

U srijedu, 26. lipnja u sportskoj dvorani u Varaždinu, Šetalište Franje Tuđmana, nepoznati je počinitelj ušao u svlačionicu te iz ruksaka otuđio bežične slušalice u vlasništvu 45-godišnjaka, kojima se koristilo njegovo dijete. Materijalna šteta procjenjuje se na oko 300 eura. Protiv nepoznatog počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje