Povežite se s nama

Zabava & Stil

FOTO Maja Šuput zagrijala atmosferu u Vidovcu, pjevalo se plesalo dugo u noć

FOTO : IVAN AGNEZOVIC

Objavljeno:

- dana

Da je prava kraljica pozornice i jučer je u Vidovcu opet dokazala Maja Šuput.

Koncert se održao u povodu proslave Dana općine, a pjevačica je itekako zabavila publiku. Dobre energije nije nedostajalo, te se pjevalo i plesalo dugo u noć.

Kako je bilo pogledajte na fotografijama.

Zabava & Stil

Glazbena radionica i koncert danas na Kazališnom trgu

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Danas, u petak 28. lipnja, u sklopu manifestacije Ljeto u Varaždinu, na Kazališnom trgu prvo će se održati glazbena radionica, a zatim i koncert.

Tako će se u 18.00 sati na Kazališnom trgu održati glazbena radionica pjevanja “Mali Slavuji”. Radionica djeluje od 1992. godine u sklopu Društva naša djeca Varaždin pod vodstvom gđe. Zdenke Knapić. Mnoga poznata estradna imena su bili polaznici radionice, neka od njih su Jelena Žnidarić – Zaza, Gabrijela Hrženjak, Irma Dragičević, Dorijan i Neven Stipčić te još mnoga druga.

U 21.00 sat pak nastupa Cloud Buzz – bend koji izvodi autorske jazz fusion skladbe uz jazz, fusion, world music standarde u vlastitim aranžmanima. 2022. godine izdali su album pod nazivom ” Stepping Forward” za Croatia Records na kojem se nalazi 10 skladbi koje potpisuje basist Aleksandar Vešić.

Nastavite čitati

Zabava & Stil

Špancirfest uz 500 programa, Baby Lasagnu, Cetinskog, Prljavce, Psihomodopop, Majke, M.O.R.T….

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

I ove godine čeka nas bogat program na Špancirfestu. Bogata ponuda privlači na desetke tisuća posjetitelja, a tako će zasigurno biti i ove godine.

Varaždinske će se ulice opet ispuniti dobrim emocijama i brojnim hrvatskim i stranim umjetnicima i zabavljačima.

U deset dana održat će se čak 500 programa na 18 različitih zona.

Kao i uvijek, poseban interes izazivaju večernji koncerti, a ove godine ponovo će biti ponešto za svačiji ukus.

Tako će nastupiti mega popularan Baby Lasagna, kao i Prljavo kazalište, M.O.R.T., Tony Cetinski, Psihomodopop, Majke, Rock opera… Također, špancirere će jedinstvenim glasom sigurno oduševiti i Josipa Lisac, a kod Vile Bedeković očkuje se i nastup Četiri tenora kod vile Bedekovic i Zorana Predina.

Bit će tu i Burgerfest na Kapucinskom trgu, nezaobilazni Park kreative, gaming zona, glam zona i naravno lunapark za sve željne adrenalina.

I ljubitelji kazališta doći će na svoje jer se kod Vile Bedeković očekuju izvedbe različitih predstava, poput primjerice Maratonci trče počasni krug, Tere i Luce, Pljuska, Đurologija…

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje