Povežite se s nama

Crna kronika

U okrilju noći lopovi harali po kafićima, odnijeli novac, ali i alkoholna pića

Objavljeno:

- dana

Tijekom noći 26./27. lipnja, nepoznati je počinitelj provalio u ugostiteljski objekt u Maruševcu te otuđio novac iz kase. Visina materijalne štete utvrdit će se naknadno. Policijski službenici nastavljaju rad na otkrivanju počinitelja ovog kaznenog djela.

Iste noći nepoznati je počinitelj provalio u ugostiteljski objekt u Cestici te iz skladišta otuđio razna žestoka alkoholna pića. Visina materijalne štete procjenjuje se na oko 100 eura. Protiv nepoznatog počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Također, provalili su i u ugostiteljski objekt u Cerju Tužnom i otuđio novac iz registar kase. Materijalna će se šteta utvrditi naknadno. Policijski službenici poduzimaju radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela.

Nepoznati je počinitelj provalio i u ugostiteljski objekt u mjestu Novaki te otuđio novac iz registar kase. Prema izjavi vlasnice, materijalna šteta iznosi oko 200 eura. Policijski službenici nastavljaju rad na pronalasku počinitelja ovog kaznenog djela.

U četvrtak, 27. lipnja u ulici Miroslava Krleže u Varaždinu, nepoznati je počinitelj provalio u stan 67-godišnjaka te otuđio iznos od više stotina eura. Policijski službenici poduzimaju radnje u cilju otkrivanja počinitelja ovog kaznenog djela

Crna kronika

Kod željezničkog kolodvora u Varaždinu ostala bez zlatnog lančića i mobitela

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Policijski službenici Policijske postaje Varaždin zaprimili su prijavu 54-godišnjakinje da je dana 8. lipnja drsko okradena od strane nepoznate muške i ženske osobe.

Prema prijavi oko 13.30 sati na prostoru željezničkog kolodvora u Varaždinu, nepoznata ženska osoba joj je istrgnula zlatni lančić sa vrata, dok joj je muškarac iz ruke istrgnuo mobitel.

– Visina materijalne štete procjenjuje se na oko 2 200 eura. Policijski službenici poduzimaju radnje u cilju pronalaska počinitelja ovog kaznenog djela – ističu iz PU varaždinske.

Nastavite čitati

Crna kronika

S više od 3 promila autom u Biškupcu pokosio znakove i napustio mjesto događaja

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

U utorak, 2. srpnja, oko 21.15 sati, muškarac starosti 37 godina upravljao je osobnim vozilom pod utjecajem alkohola od 3.06 promila i u vrijeme kad mu je vozačka dozvola oduzeta, krećući se varaždinskom Gospodarskom ulicom iz smjera Zagrebačke ulice u smjeru raskrižja s Biškupečkom ulicom i Trgom Ivana Perkovca.

Zbog neprilagođene brzine kretanja osobinama i stanju ceste, vidljivosti, preglednosti i stanju vozila, dolaskom do raskrižja nastavio se kretati ravno i vozilom prešao na središnji fizički odvojak te prednjim dijelom vozila udario u prometne znakove, javila je PU varaždinska.

Nakon prometne nesreće udaljio se s mjesta događaja. Isti je naknadno pronađen u Športskoj ulici u Varaždinu te je zbog sumnje da će nastaviti s činjenjem prekršaja, priveden u Policijsku upravu varaždinsku i smješten u posebnu prostoriju za zadržavanje.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje