Povežite se s nama

Zabava & Stil

U Parku mladih dodijeljene diplome polaznicima škole rolanja udruge „Sportska abeceda“

Objavljeno:

- dana

Zamjenik gradonačelnika Grada Varaždina i saborski zastupnik Miroslav Marković u petak je u Parku mladih posjetio polaznike “Škole rolanja” koju je organizirala udruga Sportska abeceda te im uručio zaslužene diplome.

Udruga organizira “Školu rolanja” za svu djecu u dobi 5-14 godina koji žele naučiti rolati ili samo usavršiti ovu vještinu, a Grad Varaždin već tradicionalno podržava i sufinancira ovu sportsku aktivnost koja je i ove godine omogućila da oko 130 djece stekne vještinu rolanja.

Miroslav Marković izrazio je zadovoljstvo velikim interesom djece za rolanje, pohvalio njihov trud i poželio im da ljeto provedu aktivno, uživajući na otvorenom i vježbajući.

Zabava & Stil

Sedmi Shelterfest na rasporedu je 13. srpnja te donosi vruće plesne avanture

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Udruga mladih hiperAKTIVNI Cestica uz pokroviteljstvo Općine Cestica pozivaju sve na 7. najveći elektronički DJ festival u okolici, open air party SHELTERFEST.

U subotu, 13. srpnja, od 18 do 6 na lokaciji Dravska 1A (igralište OŠ Cestica) očekuje vas nezaboravan provod uz ludu atmosferu fenomenalnih DJ-jeva: headliner Rosana Rabuza, SoundMasterz, DoubleZ, Voltair, Bose, Detron, Niniva i Limee.

Apsolutno vrhunska produkcija koja će vas ostaviti bez daha i pokrenuti u vruće plesne avanture uz EDM, house, tech-house, progressiv, pop i underground glazbu.

Dovedite svoje prijatelje i uživajte u spektakularnim nastupima, dok se sunce spušta i noć postaje vruća. Očekujte najnovije trendove u glazbi, vizualnim i zvučnim efektima koji će vas dovesti do transa. SHELTERFEST ima nešto za svakoga, bez obzira na preferencije u glazbi. Savršen spoj glazbe, plesa i zabave.

Ove godine manifestacija SHELTERFEST dolazi u tematici – svemira. Ovakav party kao da nije s ovog planeta.

Osim osvježavajućih pića, osigurana je i hrana kako gosti ne bi ostali gladni, a po prvi puta i dekorativan kutak glitter bojanja lica.

Na ulazu se plaća donacija od 5 eura.

Nastavite čitati

Zabava & Stil

Organizacijski tim Špancirfesta traži pouzdane mlade volontere pune entuzijazma i energije

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Organizacija najvećeg i najpoznatijeg uličnog festivala u Hrvatskoj – Špancirfesta je zahtjevan posao, ali i odlična zabava.

Stoga organizatori traže entuzijastične i pouzdane mlade ljude koji su spremni doprinijeti organizaciji festivala svojim znanjem i energijom. Volonteri su važan kotačić male i složne organizacijske ekipe koja u Varaždin za kraj ljeta privuče više od 300 tisuća posjetitelja.

– Dobre organizacijske vještine, komunikativnost, sklonost timskom radu i motivacija da nadolazeći Špancirfest bude što uspješniji, vrline su koje tražimo od volontera. Nudimo vam dragocjeno iskustvo volontiranja koje pruža brojne prilike, druženje s odličnom ekipom, upoznavanje ljudi iz cijelog svijeta i mogućnost da budete u središtu zbivanja najočekivanijeg varaždinskog događaja godine. Tražimo pratitelje za izvođače koji su dio uličnog i glazbenog programa, volontere za rad u Turističko informativnom centru Turističke zajednice grada Varaždina, te u press centru – ističu u TZ Grada Varaždina.

I dodaju:

– Ako mislite da svojim radom, osobnošću i vještinama možete pridonijeti organizaciji festivala, pozivamo vas da se prijavite za volontiranje na ovogodišnjem Špancirfestu. Prijave se primaju do 1. kolovoza, a natječaj je objavljen na službenoj internetskoj stranici festivala www.spancirfest.com – zaključuju.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje