Povežite se s nama

Zabava & Stil

Prvi dan KVART festivala besplatan za sve posjetitelje

Objavljeno:

- dana

U Varaždinu u četvrtak, 6. lipnja počinje KVART, glazbeni festival koji u svojem šestom izdanju dovodi 20-ak izvođača iz Hrvatske i regije s headlinerima Grše, Ida Prester & Lollobrigida, Jonathan i Buntai, ali i donosi zanimljiv side program.

KVART će biti održanod 6. do 8. lipnja na specifičnoj lokaciji – velikoj livadi u sklopu tvornice Varteks. Ulaz na festival smješten je u Zagrebačkoj 94 (kod Varteks Outleta), kod rampe koju koriste i sami djelatnici Varteksa.

KVART festival otvara svoja vrata u četvrtak (6. lipnja) koji je besplatan za sve posjetitelje!

Od 17 sati kada će krenuti paneli u sklopu WMN Amplified programa koji vodi Umjetnička organizacija Favela i varaždinska kantautorica Fani Solomun. Fokus je na ženama u glazbenoj industriji, umrežavanje glazbenica i glazbenika te razvoj na profesionalnoj razini.

U 19 sati i 30 minuta počinje panel rasprava „Europski parlament x Mladi“ u sklopu koje će gostovati kandidati za Europski parlament, a svoj dolazak potvrdili su Nina Skočak, Dalija Orešković, Ladislav Ilčić i Borna Lozo. Kandidati će predstaviti svoje politike i programe, a publika će imati jedinstvenu priliku postaviti im pitanja uoči samih izbora za Europski parlament 9. lipnja.

Nakon panela, od 21:00 na KVART stage stupa Scifidelity Orchestra koji će i službeno otvoriti KVART festival! U svom karakterističnom stilu svirat će hitove Massima, Dine Dvornika, Olivera i drugih velikana hrvatske glazbene scene tako da će to biti party za sve generacije! Slijedi after s ninivom kojatakođer dolazi u sklopu WMN Amplified programa.

PETAK I SUBOTA DAN ZA KONCERTE

Raznolik glazbeni program očekuje posjetitelje KVART festivala u petak i subotu. Petak je dan rezerviran za trap i hip-hop predstavnike mlađe generacije Grše i Buntai te mladi izvođači sa sjevera Hrvatske nac. i Vano. Varaždinskoj će se publici prvi put predstaviti i kantautorice iz WMN Amplified bazena: tam (Srbija), Fani Solomun (Varaždin), Dina Jashari (Sjeverna Makedonija), LAV (Slovenija). Subota na KVART-u donosi indie i rock predstavnike Idu Prester & Lollobrigidu, riječki Jonathan, zagrebački duo cura i dečko, a prvi put u Varaždinu sviraju Slovenci morvern, te mladi bendovi Kal’s Penny, Soba 9 te John Morrow & The Electric Odyssey.

Zabava & Stil

FOTO Navijačka atmosfera u Varaždinu, evo kako se bodre Vatreni

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

FOTO : IVAN AGNEZOVIC

Iako je početak utakmice u 18 sati, navijačka euforija osjećala se na varaždinskim ulicama od popodnevnih sati.

Kockice su zaposjele grad, a navijači su se okupljali na terasama kafića, te na varaždinskom Europskom trgu, gdje se utakmica prati na velikom ekranu.

Kakva je atmosfera pogledajte na fotografijama.

Nastavite čitati

Zabava & Stil

FOTO Naši veseli navijači u Njemačkoj spremni za pobjedu Vatrenih

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Brojni navijači iz našeg kraja stigli su u Njemačku kako bi bodrili naše Vatrene na večerašnjem susretu sa Španjolskom.

FOTO Navijači iz našeg kraja u Njemačkoj: Ovdje je prava ludnica, sve je u kockicama, a danas očekujemo tri boda!

Među njima su i navijači iz Kneginca, Cestice, Strmca i Črešnjeva.

Poslali su nam fotografije na kojima je vidljivo kakva atmosfera vlada i da su naši navijači spremni za pobjedu Vatrenih.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje