Povežite se s nama

Zabava & Stil

Na KVART festival dolazi Krešimir Šustić koji će ispričati PR iskustvo rada s Baby Lasagnom

Objavljeno:

- dana

Na KVART festival dolazi poseban gost koji će iz prve ruke ispričati svoje iskustvo na Euroviziji i rada s Baby Lasagnom!

Posjetitelji će ga moći ispitati sve što ih zanima o PR-u, iskustvu s medijima, što je za njega dobar PR izvođača, ali i neke tajne iz PR svijeta. Gost KVART festivala je Krešimir Šustić, trenutno najpoznatiji kao PR-ovac Baby Lasagne!

Q&A PR Baby Lasagne s Krešimirom Šustićem na KVART rasporedu je u petak, 7. lipnja s početkom u 11 sati u Chill zoni KVART festivala (ulaz kod Varteks Outleta, Zagrebačka 94).

Sudjelovati mogu svi zainteresirani koji posjeduju festivalsku ulaznicu ili jednodnevnu ulaznicu za petak, 7. lipnja. Broj sudionika na Q&A je ograničen pa su uz festivalske ulaznice ili jednodnevne ulaznice za petak obavezne i prijave na link: KLIK ZA PRIJAVU  

Krešimir Šustić je vlasnik i osnivač agencije za odnose s javnošću – aPR, koja je specijalizira za razvoj i implementaciju komunikacijskih strategija te upravljanje imidžom. Prije osnivanja vlastite agencije, iskustvo u struci stjecao je radeći u renomiranoj zagrebačkoj PR agenciji. Završio je preddiplomski studij odnosa s javnošću na Sveučilištu VERN’, na kojemu je bio nagrađen rektorovom nagradom. Trenutno pohađa diplomski studij odnosa s javnošću na Veleučilištu Bernays i poznat je kao PRovac Baby Lasagne. Njegova stručnost obuhvaća širok spektar komunikacijskih vještina, uključujući medijske odnose, krizno komuniciranje, strateško planiranje i digitalne medije.

Zabava & Stil

FOTO Navijačka atmosfera u Varaždinu, evo kako se bodre Vatreni

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

FOTO : IVAN AGNEZOVIC

Iako je početak utakmice u 18 sati, navijačka euforija osjećala se na varaždinskim ulicama od popodnevnih sati.

Kockice su zaposjele grad, a navijači su se okupljali na terasama kafića, te na varaždinskom Europskom trgu, gdje se utakmica prati na velikom ekranu.

Kakva je atmosfera pogledajte na fotografijama.

Nastavite čitati

Zabava & Stil

FOTO Naši veseli navijači u Njemačkoj spremni za pobjedu Vatrenih

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Brojni navijači iz našeg kraja stigli su u Njemačku kako bi bodrili naše Vatrene na večerašnjem susretu sa Španjolskom.

FOTO Navijači iz našeg kraja u Njemačkoj: Ovdje je prava ludnica, sve je u kockicama, a danas očekujemo tri boda!

Među njima su i navijači iz Kneginca, Cestice, Strmca i Črešnjeva.

Poslali su nam fotografije na kojima je vidljivo kakva atmosfera vlada i da su naši navijači spremni za pobjedu Vatrenih.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje