Povežite se s nama

Zabava & Stil

Parni Valjak ponovno s Igorom Drvenkarom stiže pred publiku u Varaždinu

Objavljeno:

- dana

Parni Valjak, jedan od najistaknutijih bendova ovih prostora i ovogodišnji dobitnici nagrade Porin za životno djelo, najavljuje iščekivani samostalni koncert u Varaždinu, u sklopu ovogodišnje turneje.

Koncert će održati u četvrtak, 26. prosinca ove godine u Areni Varaždin, a ulaznice su dostupne u prodaji.

Nakon nastupa na prošlogodišnjem izdanju Špancirfesta, Parni Valjak ponovno s Igorom Drvenkarom stiže pred publiku u Varaždinu. Upravo su u kolovozu prošle godine na spomenutom Špancirfestu nastupili pred gotovo dvadeset tisuća posjetitelja, posve napunivši Vrazovu ulicu i prostor ispred glavne pozornice te tako zaokružili festival i oborili rekord posjećenosti. U sklopu aktualne turneje “Parni Valjak 2024 Tour” vraćaju se u Varaždin na svoj iščekivani samostalni koncert, koji će održati 26. prosinca u Areni Varaždin.

Najavljujući novi studijski album, bend je u svibnju predstavio četvrti po redu singl u posljednjih godinu dana, naslovljen “Kad padne mrak”. Nova pjesma nosi prepoznatljivi autorski potpis Huseina Hasanefendića Husa te je odmah u prvom tjednu radijskog emitiranja ušla na HR Top 40 listu, i to na visoko drugo mjesto. Otkako im se u ožujku 2023. godine u novom poglavlju benda pridružio pjevač Igor Drvenkar, Parni Valjak objavio je i nove autorske singlove “Moja glava, moja pravila”, “Bogati će pobjeći na Mars” i “Sad kad znaš”, koje su naišle na pozitivnu reakciju publiku i sve redom dosegnule vodeće pozicije na HR Top 40 listi radijskog emitiranja

Zabava & Stil

FOTO Navijačka atmosfera u Varaždinu, evo kako se bodre Vatreni

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

FOTO : IVAN AGNEZOVIC

Iako je početak utakmice u 18 sati, navijačka euforija osjećala se na varaždinskim ulicama od popodnevnih sati.

Kockice su zaposjele grad, a navijači su se okupljali na terasama kafića, te na varaždinskom Europskom trgu, gdje se utakmica prati na velikom ekranu.

Kakva je atmosfera pogledajte na fotografijama.

Nastavite čitati

Zabava & Stil

FOTO Naši veseli navijači u Njemačkoj spremni za pobjedu Vatrenih

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Brojni navijači iz našeg kraja stigli su u Njemačku kako bi bodrili naše Vatrene na večerašnjem susretu sa Španjolskom.

FOTO Navijači iz našeg kraja u Njemačkoj: Ovdje je prava ludnica, sve je u kockicama, a danas očekujemo tri boda!

Među njima su i navijači iz Kneginca, Cestice, Strmca i Črešnjeva.

Poslali su nam fotografije na kojima je vidljivo kakva atmosfera vlada i da su naši navijači spremni za pobjedu Vatrenih.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje