Povežite se s nama

Sport

Iduće godine 14. Dvoransko prvenstvo u Vidovcu nazivom Pan Givova 2019.

Objavljeno:

- dana

Nogometni klub Nedeljanec i ove godine organizira Dvoransko prvenstvo u malom nogometu za registrirane nogometne klubove pod nazivom „Pan Givova kup Vidovec 2019.“.

Četrnaesto po redu prvenstvo održat će se u dvorani Osnovne škole Vidovec od nedjelje, 6. siječnja do nedjelje 10. veljače 2019. godine. Natjecanje se organizira u seniorskoj, juniorskoj, pionirskoj i veteranskoj konkurenciji. Titulu kod seniora brani Nedeljanec, kod veterana Rudar 47, kod juniora najbolji je bio NK Varaždin, dok su kod pionira titulu osvojili nogometaši Podravine. Dodajmo da je na prošlom, 13. izdanju sudjelovalo 60 momčadi, a organizatori s nestrpljenjem iščekuju početak turnira.

-Očekujemo da ćemo ove godine premašiti brojku od tridesetak registriranih klubova iz Varaždinske županije – ističu iz NK Nedjeljanec.

Kotizacija za seniore i veterane iznosi 600 kuna, za pionire i juniore 400 kuna, dok klubovi koji prijave ekipe u svim kategorijama imaju 20 posto popusta.

Na Facebook stranicama organizatori će objavljivati sve materijale i propozicije za natjecanje, a  u kasnijim fazama rasporede i rezultate natjecanja. Prijaviti se možete na broj: 0915067777.

Inače, u dosadašnjih 13 izdanja nastupilo je 806 momčadi u svim kategorijama s preko 9672 nogometaša.

Ždrijeb turnira održat će se u četvrtak, 3. siječnja, u dvorani Osnovne škole Vidovec.

Sport

Berba medalja kajakaša Varteksa na domaćem natjecanju

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Kajak kanu klub održao je Kup mladih Varaždin i Otvoreno seniorsko prvenstvo Varaždina u kajak slalomu kod mostova na rijeci Dravi na kojem je nastupilo je 45 natjecatelja iz Hrvatske i BiH.

U ženskoj konkurenciji polaznika škole kajaka Dina Stanković bila je 2., a Lucija Plantak 3. U kajaku jednosjedu kod polaznika škole kajaka Borna Valjak plasirao se na 2. mjesto.

U kategoriji mlađih kadeta u kajaku Andrija Novak bio je 2. Kod starijih kadetkinja u kajaku pobijedila je Hana Valjak, a Leona Habek bila je druga. Najbolji kod starijih kadeta bio je Marin Bjeliš, drugi je bio Neo Vugrek, treći Domagoj Cerovečki, Domagoj Kracik 4., a Viktor Žmegač plasirao se na 5. mjesto. Kod juniora u kajaku Matija Novak plasirao se na 5. mjesto.

Na seniorskoj utrci u kajaku pobijedio je Nikola Novosel, a Damian Kukec bio je drugi. Održana je i utrka veterana u kanu jednosjedu gdje se Danijel Mijatović plasirao na 3. mjesto, Robert Rauš bio je 4., a Ervin Mijatović na 5. mjestu.

Nastavite čitati

Sport

Tristan Talan obranio naslov prvaka Hrvatske

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

U Kutini se održalo Prvenstvo Hrvatske za juniore i mlađe seniore u boksu. Iz Fight Cluba Kovačić nastupili su Mate Medenjak I Tristan Talan.

Mate je unatoč dobroj borbi ispao u kvalifikacijama. Tristan Talan prošlogodišnji prvak u polufinalu je pobijedio Karla Kenzevića, da bi u nedjelju, 5. svibnja u finalu jednoglasnom sudačkom odlukom svladao Mihaela Bulatovića iz Slavonskog Broda.

Tristan je time obranio titulu prvaka Hrvatske i potvrdio mjesto reprezentativca Hrvatske. Slijede mu pripreme za Europsko prvenstvo. 

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje