Povežite se s nama

Sport

Bjelica nakon poraza od Varaždina: Neki igrači bi igrali samo velike utakmice, gadi im se HNL!

Objavljeno:

- dana

Bijesan je nakon poraza od Varaždina bio Dinamov trener Nenad Bjelica.

– Čestitamo na pobjedi Varaždinu. Mislili smo da će biti puno lakše. I onda neke jako dobre situacije koje imaš ne možeš pretvoriti u pogodak. Nama je ovo jedan dobar šamar da vidimo da samo s maksimalnom pristupom možemo pobjeđivati – dodao je Bjelica i ispalio nekoliko zanimljivih rečenica.

– Svi misle da trebaju igrati. Misle da trebaju igrati u Europi i znaju točno na kojoj poziciji. Pa onda menadžeri zivkaju mene, zvikaju vas. Jako malo je pokazala nekolicina njih koji bi rado igrali najveće utakmice. Malo će tih biti u konkurenciji. Sad se pojedincima gadi HNL. Ako vam se gadi HNL, nećete ga ni igrati. Kome Dinamov dres nije svetinja, neće ni igrati. Moraju poštivati klub koji ih redovno plaća i trener odlučuje tko će igrati. Ajde radi, šuti i treniraj. Ne želim više vidjeti individulne razgovore, ja odlučujem tko će igrati – rekao je Bjelica nakon susreta.

Razočaran je bio i Dinamov napadač Mario Gavranović.

– Ovo danas je stvarno bilo jako loše. Treba nas biti sramota što smo uspjeli napraviti u ova tri dana – zaključio je Gavranović.

Sport

Dino Kovačec vraća se u redove Varteksa

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Dino Kovačec vraća se u redove Varteksa koji se natječe u 3. NL Sjever.

Kovačec je u Varteksu igrao u jesenskoj polusezoni 2022. godine.

– Cijelo vrijeme sam bio u kontaktu, čuo se s dečkima, stoga je povratak bio logičan. Znam dečke, poznam ekipu, a kostur ekipe je praktički ostao isti. Prvi puta kada sam dolazio, sam rekao da dolazim kratko, da čekam ponude za van, a oni su to prihvatili, bilo je sve fer i korektno, a tada i obećao da ću se vratiti. Pa eto me, stavljam se na raspolaganje treneru Beseku za početak priprema i jedva čekam da počnemo– ističe Dino Kovačec.

Ovaj 30-godišnjak je veznjak, koji je igrao sve pozicije u veznom redu, ali najviše voli igrati kao ofenzivni vezni igrač. Prošao je omladinske škole Zagorca i Dinama, igrao potom i u Radniku Sesvete te u Dubravi.

Najduže se zadržao u Austriji, gdje je u Rapidu i Tirolu igrao čak i njihovu Bundesligu, ali i u drugoj i trećoj austrijskoj ligi. Posljednjih godinu i pol dana igrao u Austrijskoj trećoj ligi, u Allerheiligenu, a sada se vraća u Varteks, gdje ima još puno toga za pokazati. 

Nastavite čitati

Sport

Nikola Jelić dijelit će pravdu na Svjetskom prvenstvu u futsalu u Uzbekistanu

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Hrvatski sudac Nikola Jelić dijelit će pravdu na Svjetskom prvenstvu u futsalu u Uzbekistanu ove godine, objavio je Hrvatski nogometni savez.

Jelić se našao među desetero najboljih europskih futsal sudaca koji će suditi na svjetskoj smotri, što je još jedno vrijedno priznanje za našeg najboljeg međunarodnog futsal suca.

Podsjetnika radi, Jelić je sudio finale Lige prvaka između Barçe i Palme.

Svjetsko prvenstvo na rasporedu je od 14. rujna do 6. listopada 2024. godine, a nastupit će 24 reprezentacije, među kojima i Hrvatska.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje