Povežite se s nama

Sport

Roberto Punčec iz berlinskog Uniona prešao u Rijeku

Objavljeno:

- dana

Bivši varteksovac

Bivši igrač Varteksa Roberto Punčec novi je igrač prvaka Hrvatske i osvajača Kupa, Rijeke.

Punčec je prošle sezone skupio gotovo 30 nastupa za njemačkog drugoligaša Union Berlin, a ugovor s Riječanima potpisao je na tri godine.

– Veselim se izazovu igranja u Rijeci. Jedino što mogu obećati je da ću dati maksimum u svakoj utakmici i nadam se da ćemo se iduće sezone veseliti kao i na kraju ove – rekao je Roberto Punčec.

Punčec, koji je ponikao u Varteksovoj školi nogometa, pet godina je proveo u Union Berlinu, a igrao je i za Maccabi Tel Aviv.

Izvor:
Foto: HNK Rijeka

Sport

3. NL Sjever: Poraz Podravine i remi Varteksa za oproštaj od domaće publike za ovu sezonu

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Nogometaši Varteksa i Podravine u subotu, 25. svibnja odigrali susrete pretposljednjeg, 26. kola 3. NL Sjever.

Varteks je ugostio Dinamo iz Domašinca te odigrao bez golova.

– S trenerske strane svi komplimenti za naše igrače, samo taj pogodak je nedostajao. Imali smo puno šansi, njihov vratar je radio čuda, čestitam mu na tome. Nadam se da će se ovo negdje vratiti drugdje. Kapa do poda igračima, a idući tjedan idemo u Viroviticu, bez kalkuliranja, na pobjedu, završiti sezonu pobjedom, za što bolju atmosferu za uzvrat kupa – istaknuo je Marko Trojak, pomoćni trener Varteksa.

Podravina je pak ugostila Međimurje te je poražena s 3:1.

Nastavite čitati

Sport

Nogometaši Novog Marofa kolo prije kraja prvaci Elitne ŽNL

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Kolo prije kraja nogometaši Novog Marofa postali su prvaci Elitne ŽNL. U pretposljednjem kolu Lige za prvaka pobijedili su Mladost iz Margečana s 2:0 i osvojili naslov.

Poveli su u 65. minuti preko Broza, da bio konačnih 2:0 postavio Puškadija pogotkom u 90. minuti.

Time su Novomarofčani kolo prije kraja zadržali četiri boda prednosti ispred drugoplasiranih Nedeljančana koji su u 4. kolu Lige za prvaka svladali Polet iz Tuhovca s 2:1. Golove za Nedeljanec postigli su Sirovec i Modrić.

U Ligi za ostanak Dubravka-Zagorac u subotu, 25. svibnja svladala je Budućnost sa 6:1. U nedjelju, 26. svibnja na rasporedu je susret između Jalžabeta i cestičkog Poleta.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje