Povežite se s nama

Crna kronika

FOTO Vatrogasci četiri sati pokušavali spasiti atraktivnu vikendicu kod Ivanca

Objavljeno:

- dana

VELIKI POŽAR, OGROMNA ŠTETA

Na Vrhima u Knapiću kod Ivanca u noći je gotovo u potpunosti izgorjela vikendica u vlasništvu 58-ogodišnjaka.

Na intervenciju su izašli članovi DVD-a Ivanec, koji su u pomoć pozvali i DVD Bedenec nakon što su utvrdili da je riječ o požaru većih razmjera.

Gašenje požara trajalo je čak četiri sata, od 1.30 sati do 5.25 sati.  Riječ je vikendici koju vlasnik iznajmljuje, a šteta se procjenjuje na 750.000 kuna!

– Očevidom je utvrđeno da je do požara došlo uslijed kvara na neonskoj lampi koja je bila instalirana na drvenoj konstrukciji vanjske terase. Pritom se zapalila drvena konstrukcija, nakon čega se požar proširio na svu drvenu konstrukciju građevine prizemlja i potkrovlja. U požaru su u potpunosti izgorjeli svi gorivi dijelovi, dok je sav drugi inventar i pokrov uništen – priopćili su iz PU varaždinske.
 

 

Izvor: Foto: DVD IVANEC

Crna kronika

Vozačica s 2.39 promila u Varaždinu autom udarila stup javne rasvjete

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

U subotu, 14. rujna, oko 19.50 sati u Varaždinu, dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom, javila je PU varaždinska.

Žena starosti 42 godine upravljala je osobnim vozilom pod utjecajem alkohola od 2.39 promila Ulicom Miroslava Krleže. Dolaskom do raskrižja, odnosno kružnog toka prometa, s Ulicom Zrinskih i Frankopana, uključila se u promet kružnog toka, kojom prilikom je zbog neprilagođene brzine osobinama i stanju ceste, vidljivosti, preglednosti, atmosferskim prilikama, stanju vozila te gustoći prometa, pri izlasku iz lijevog zavoja, izgubila nadzor nad upravljačem i prednjim dijelom vozila udarila u stup javne rasvjete.

U prometnoj nesreći nije bilo ozlijeđenih osoba.

Nastavite čitati

Crna kronika

Lopov se namjerio na crkve, u samo jednoj noći provaljivao, ukrao milodare, mikrofon, zvučnik…

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Tijekom noći 13./14. rujna, nepoznati je počinitelj pokušao provaliti u crkvu u Petrijancu. Tom je prilikom oštetio ulazna vrata, a visina materijalne štete nastale oštećenjem utvrdit će se naknadno. Policijski službenici nastavljaju rad na pronalasku počinitelja ovog kaznenog djela.   

Tijekom noći 13./14. rujna u Sračincu, nepoznati je počinitelj provalio u prostor crkve gdje je razbio kutije za milodare i otuđio novac. Također je otuđio mikrofon, zvučnike i pojačalo. Visina materijalne štete utvrdit će se naknadno. Policijski službenici poduzimaju radnje u cilju otkrivanja počinitelja ovog kaznenog djela.

Tijekom noći 13./14. rujna, nepoznati je počinitelj provalio u alatnicu župe u Marčanu te otuđio trimere, puhač lišća i drugo. Visina materijalne štete utvrdit će se naknadno. Protiv nepoznatog počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje