Povežite se s nama

Sport

U Remetincu 22. Memorijal Darko Puškadija i Zvonimir Pavlić, glavna nagrada na tomboli izuzetna

Objavljeno:

- dana

MALONOGOMETNI TURNIR

Pred nama je 22. Memorijal Darko Puškadija i Zvonimir Pavlić, koji se tradicionalno održati u Remetincu kod Novog Marofa u subotu, 29. srpnja. 

Organizator turnira Športsko društvo Remetinec ističe da je za sve ekipe i gledatelje pripremljena bogata ponuda jela i pića, a ono što je posebno zanimljivo je i tradicionalna tombola u sklopu turnira na kojoj je, između ostalih, jedna od najatraktivnijih nagrada apartman za 4 osobe u terminu od 1. do 5. rujna u Sukošanu.

Kotizacija za sudjelovanje na turniru iznosi 450 kuna, a prijaviti se možete na brojeve mobitela 091/5756249 Mladen ili 091/9580599 Matija.

Trenutno je prijavljeno već 28 ekipa, a organizator ističe da se na brojci 32 zatvaraju prijave. Nagrada za pobjednika turnira je fiksno 6000 kuna, a turnir počinje u subotu od 17 sati.

Izvor:
Foto:

Sport

FOTO Nogometaši Varaždina poraženi od Osijeka u zadnjem kolu

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

FOTO : IVAN AGNEZOVIC

Nogometaši Varaždina odigrali su susret zadnjeg, 36. kola SuperSport HNL-a protiv Osijeka koji je na stadionu Varteksa slavio s 2:0.

Trener Šafarić izveo je sastav: Silić-Nekić, Ba, Škaričić-Vukčević, Postonjski, Lusavec, Boršić-Šego, Dabro, Drožđek. U prvom dijelu Varaždinci su bili dominantni.

Prvi udarac na susretu vidjeli smo u 11. minuti kada je Postonjski s 25 metara oprobao slabiju ljevicu, no to nije bio pretežak zadatak za osječkog vratara Kolića. Tri minute kasnije kombinirali su Šego i Škaričić te je branič Varaždin opalio sa 16 metara te pogodio stativu.

U 39. minuti odlična prilika za Varaždince. Nakon pogreške Jurišića, Drožđek je krenuo prema osječkim vratima i odlučio se za udarac s 20 metara, koji je otišao preko gola.

U drugom dijelu Osječani su izgledali mnogo bolje. U četvrtoj minuti nastavka Pušić je izvana dobro protegnuo Silića. U 65. minuti Osječani su poveli. Ubacio je Guedes, sam je ostao Mierez koji je glavom s 10 metara neobranjivo pogodio za 1:0. Tri minute kasnije stigao je i drugi osječki gol. Zabio je Bukvić koji je lijepo pogodio s 18 metara.

Imali su Varaždinci dobru priliku u 86. minuti, kada je nakon gužve u šesnaestercu pucao Lusavec, no lopta je od bloka odbila u korner.

Varaždinci su sezonu tako završili na 6. mjestu s 42 osvojena boda u 36 kola.

Nastavite čitati

Sport

GNK Dinamo na Slobodi krajem lipnja organizira nogometni kamp za dječake i djevojčice

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Na terenima SRC Sloboda od 24. do 27. lipnja održat će se nogometni kamp za dječake i djevojčice od 7 do 14 godina pod vodstvom trenera iz nogometne Akademije GNK Dinama.

Domaćini kampa Dinamo u Varaždinu je DSR Lumen i voditelj akademije nogometni entuzijast Tomislav Jelenski.

Akademija GNK Dinamo Zagreb već godinama organizira kampove za mlade nogometaše na području Hrvatske, ali i inozemstva. Na taj način svatko može dobiti priliku barem nakratko trenirati s Dinamovim trenerima i po Dinamovoj metodologiji. Cilj kampova su doživljaj, zabava, motivacija, ali i učenje nogometnih vještina koji ostaju svakom polazniku još dugo vremena.

Svi polaznici dobiti će dres, štucne, hlačice, torbu za kopačke, diplomu i ručak, te tri najbolja pojedinca prema odabiru trenera, dobiti će mogućnost tjedan dana trenirati u Dinamovoj Akademiji u Zagrebu.

Kamp će se doržati u terminu od 9:00 – 15:00h.

Cijena kampa po igraču/igračici – 250,00 eura

Prijaviti se možete na e-mail: [email protected] ili na broj telefona: 091 892 8204

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje