Povežite se s nama

Život i društvo

Upišite svoje predškolce ili osnovnoškolce na tečaj engleskog i njemačkog jezika

Objavljeno:

- dana

U NOVOM MAROFU

– Iako je početak školske godine tek za mjesec dana, nije loše unaprijed isplanirati aktivnosti za svoje predškolce ili školarce – navode iz Pučkog otvorenog učilišta Novi Marof.

Pučko otvoreno učilište Novi Marof će i u ovoj školskoj 2017./2018. godini od rujna do lipnja, odnosno 60 školskih sati, u suradnji s profesorom njemačkog jezika i učiteljicom engleskog jezika provoditi tečaj engleskog i njemačkog jezika za djecu predškolske dobi (5+) i osnovnoškolske dobi (od 1. do 8. razreda).

Cijena tečaja je 1200 kuna za djecu predškolske dobi te 1500 kuna za djecu školske dobi, a mogućnost je plaćanja u 10 obroka po 120, odnosno 150 kuna.

Rok prijave je do 25. kolovoza, a prijaviti se može putem online ankete, anketnog listića koji se nalazi u holu Kulturnog centra “Ivan Rabuzin” ili na broj telefona 042/611-013 ili 042/205-365.

U online anketnom listiću pod trećom stavkom prijavljuje se godina učenja engleskog ili njemačkog jezika u Pučkom otvorenom učilištu Novi Marof jer se i prošle godine provodio tečaj engleskog jezika – ta skupina prijavljuje drugu godinu učenja engleskog jezika.

 

Izvor: ILUSTRACIJA/novi-marof.hr
Foto:

Život i društvo

FOTO Primalje varaždinske Bolnice svima otvorile svoje radno mjesto te dale važne informacije o dolasku djece na svijet

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

FOTO : IVAN AGNEZOVIC

Danas je u Općoj bolnici Varaždin bilo vrlo edukativno, posebno za trudnice te buduće majke i očeve.

Naime, povodom Međunarodnog dana primalja, koji se obilježava 5. svibnja, primalje Službe za ginekologiju i opstetriciju Opće bolnice Varaždin pozvale su sve zainteresirane da posjete rodilište te da se upoznaju s njihovim radom.

Odaziv je bio odličan, a to i ne čudi s obzirom da je veza primalje i trudnice izuzetno važna.

Najprije je održano predavanje, a zatim i obilazak rodilište, uključujući i rađaonicu.

Nastavite čitati

Život i društvo

Na hitnoj sjednici varaždinskog Gradskog vijeća prihvaćene ponude za zakup zemljišta

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

U četvrtak je održana sjednica Gradskog vijeća Grada Varaždina koja je sazvana po hitnom postupku.

Prema riječima zamjenika gradonačelnika Miroslava Markovića razlog hitnosti je da bi poljoprivrednici koji su dali ponude za zakup državnog poljoprivrednog zemljišta na području Grada Varaždina mogli na vrijeme krenuti u ovogodišnju sjetvu.

Na sjednici je prisustvovalo 16 vijećnika koji su na kraju većinom glasova izglasali odluku o izboru najpovoljnije ponude za zakup poljoprivrednog zemljišta. Donošenje odluke na Gradskom vijeću je preduvjet za sklapanje ugovora o zakupu i uvođenja zakupaca u posjed.

Javnim natječajem bilo je obuhvaćeno 16 katastarskih čestica koje se daju u zakup na rok od 15 godina i 40 katastarskih čestica koje se daju u zakup na rok od 5 godina.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje