Povežite se s nama

Crna kronika

Trojac u Gornjem Vratnu hladnim oružjem pokušao ubiti 32-godišnjaka

Objavljeno:

- dana

Teške ozljede glave

Operativno komunikacijski centar policije jučer ujutro zaprimio je dojavu Hitnog prijema varaždinske Opće bolnice da su zaprimili osobu sa teškim ozljedama glave.

Na mjesto događaja izašli su policijski službenici, koji su proveli kriminalističko istraživanje, kojim je utvrđeno, da je ozlijeđeni muškarac starosti 32 godine.

Policijski službenici proveli su kriminalističko istraživanje nad muškarcem starosti 48 godina i dvojicom mladića starosti 23 godine. Sumnja se da su fizički se sukobili sa 32-godišnjakom u Varaždinskoj ulici u Gornjem Vratnu, te mu hladnim oružjem nanijeli teške ozljede glave i tjemena. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja troje osumnjičenika je predano pritvorskom nadzorniku Policijske uprave varaždinske uz kaznenu prijavu za kazneno djelo „Ubojstvo u pokušaju“.

Izvor:
Foto: ilustracija

Crna kronika

Kod Turčina teretno vozilo ozlijedilo 18-godišnju pješakinju

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

U prometnoj nesreći koja se dogodila u ponedjeljak, 29. travnja, oko 6.10 sati na lokalnoj cesti kod Turčina, ozlijeđena je jedna osoba.

Mladić u dobi od 23 godine upravljao je teretnim vozilom lokalnom cestom iz smjera Tomaševca Biškupečkog. Dolaskom do ulaska u Turčin, započeo je radnju obilaženja 18-godišnje pješakinje, a da se prethodno nije uvjerio da to može učiniti na siguran način. Zbog toga je desnim bočnim dijelom vozila udario u lijevu ruku pješakinje, koja se cesti izvan naselja nepropisno kretala desnom stranom ceste, javila je varaždinska policija.

Ona je pritom ozlijeđena te joj je medicinska pomoć pružena u Općoj bolnici Varaždin, a ozlijede će se okvalificirati naknadno.

Nastavite čitati

Crna kronika

Varaždin: vozač (84) išao autom u rikverc pa udario 17-godišnjaka na biciklu

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Foto: Ilustracija

U ponedjeljak, 29. travnja, oko 14.20 sati u Zagrebačkoj ulici u Varaždinu, dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenom osobom.

Muškarac starosti 84 godine upravljao je osobnim vozilom uključujući se vožnjom unatrag s obilježenog parkirališta u promet Zagrebačke ulice, a da prethodno nije propustio sva vozila koja su se kretala istom.

Zbog toga je stražnjim desnim dijelom vozila udario u stražnji kotač bicikla kojim je biciklističkom trakom u smjeru ulice Franca Prešerna, upravljao 17-godišnji maloljetnik, javila je PU varaždinska. On je pritom ozlijeđen te je naknadno zatražio liječničku pomoć u Općoj bolnici Varaždin.

Vozač osobnog vozila napustio je mjesto događaja, a da s vozačem bicikla nije razmijenio osobne podatke i podatke o vozilima. Isti je naknadno pronađen na adresi stanovanja.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje