Povežite se s nama

Sport

U varaždinskoj Areni održat će se 13. Memorijalni stolnoteniski turnir Mirko Abramović

Objavljeno:

- dana

OKO 500 NATJECATELJA

Od 10. do 12. studenog u Gradskoj sportskoj dvorani Arena u Varaždinu održat će se 13. Memorijalni stolnoteniski turnir Mirko Abramović. 

Organizator velikog stolnoteniskog turnira je STK Varaždin. Očekuje se dolazak oko 500 mladih igrača i igračica iz cijele Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Srbije i Italije, koji će se tijekom tri dana boriti u ženskoj i muškoj konkurenciji u kategoriji juniora, kadeta, mlađih i najmlađih kadeta. 

Inače, uz zagrebački Zagiping, varaždinski stolnoteniski turnir je najmasovniji stolnoteniski turnir u ovom dijelu Europe. Organizator ovog natjecanja STK Varaždin imat će natjecatelje desetak igrača i igračica u svim uzrasnim kategorijama.

Za sve gledatelje koji će doći pogledati ovaj stolnoteniski “mravinjak” koji nosi ime po poznatom varaždinskom stolnoteniskom entuzijastu i osnivaču STK Varaždina Mirku Abramoviću, ulaz će tokom sva tri dana biti besplatan.

– Ovim putem pozivaju se svi ljubitelji stolnog tenisa da dođu i pogledaju u akciji najbolje mlade stolnotenisače iz ovog dijela Europe – ističu iz STK Varaždin. 

Izvor:
Foto: STK Varaždin

Sport

Tri štafete varaždinske Slobode najbolje na Prvenstvu Hrvatske

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

U u organizaciji AK Agram, održano je PODRAVKA Prvenstvo Hrvatske u štafetama, na kojem su vrlo uspješni bili atletičari varaždinske Slobode.

Seniorska štafeta 4x 200 m AK Slobode (Hrvoje Kašik, Karlo Marciuš, Janko Kišak i Roko Farkaš) pobijedila je s novim hrvatskim rekordom 1:24,71. 

Ove godine prvi put se održala preponaška štafeta. Pobjedu je odnijela AK Sloboda (Roko Farkaš, Klara Koščak, Janko Kišak i Jana Koščak) s rezultatom 54,27 što će se voditi kao najbolji rezultat u ovoj disciplini.

Dodajmo da je kod mlađih kadeta i kadetkinja 4×100 m slavila također štafeta varaždinske Slobode u sastavu Heidi Premužić, Lovro Stančin, Lana Sačić i Karlo Košćak Posavec s rezultatom 52,68.

Nastavite čitati

Sport

Nika Gregurec i Lorena Magdalenić brončane u Opatiji

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Stolnotenisači i stolnotenisačice Visie i MGK Drave Žabnik nastupili su na međunarodnom stolnoteniskom turniru Opatija open.

Najbolji rezultat od članova MGK Drave ostvarila je najmlađa kadetkinja Nika Gregurec koja je osvojila izvrsno 3. mjesto.

U istoj kategoriji godinu mlađa Mila Hrkec nakon 2. mjesta u skupini, zaustavljena je u osmini finala. Tena Špoljarić kod mlađih kadetkinja ispala je u osmini finala, dok je Nika Gregurec ispala u skupini s jednom pobjedom i dva poraza.

Od članova STK Visie najbolji rezultat ostvarila je Lorena Magdalenić osvojivši broncu kod klinceza.

Dodajmo da je Vito Milak stigao do četvrtfinala kod mlađih juniora te osmine finala kod juniora. Simon Vincek završio je svoj nastup u osmini finala obje kategorije, dok je Darian Henezi stigao među osam najboljih kod najmlađih kadeta.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje