Povežite se s nama

Sport

Nagrađeni najbolji trkači

Objavljeno:

- dana

CROSS LIGA DRAVA 2014

Proglašenjem najboljih danas (petak) je i službeno završena 22. sezona kros lige Drava koju organizira Trkački klub Marathon 95 iz Varaždina.

Kros liga je organizirana u 20 kola, 11 proljetnih svakog četvrtka od kraja ožujka do početka lipnja te devet jesenskih od kraja kolovoza do kraja listopada. U natjecanju sudjeluju trkači na četiri različite duljine te hodači.
Ovogodišnji su pobjednici na 5.600 metara Tihomir Cenko (TK Marathon 95) i Ana Pavčec Kregar (AK Međimurje). Na 2.000 metara pobjednici su Goran Kočiš iz Male Subotice i Jelena Domislović (TK Marathon 95). Na 800 metara ukupno su najbolji bili Zvonimir Jakop (TK Ivančica) i Matea Mihalj iz Varaždina, a na 400 metara Lovro Mikašek iz Sračinca i Zara Šafran. Najbolji je hodač (2.000 metara) Mladen Balažić iz Varaždina.
Organizatori iz TK Marathon 95 zadovoljni su još jednom uspješnom kros ligom na Dravi u kojoj je ukupno sudjelovalo 239 trkača i hodača, a prosjek po kolu bio je 90 natjecatelja.
23. sezona kros lige Drava počinje posljednjeg četvrtka u ožujku 2015. godine. Prije toga varaždinski će klub organizirati 18. zimsku brdsku kros ligu Ivančica 2014/2015, koja počinje krajem studenog. Za nekoliko dana na web stranicama kluba (www.marathon95.hr) bit će objavljene propozicije i za ovo natjecanje.

Izvor:
Foto:

Sport

3. NL Sjever: Poraz Podravine i remi Varteksa za oproštaj od domaće publike za ovu sezonu

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Nogometaši Varteksa i Podravine u subotu, 25. svibnja odigrali susrete pretposljednjeg, 26. kola 3. NL Sjever.

Varteks je ugostio Dinamo iz Domašinca te odigrao bez golova.

– S trenerske strane svi komplimenti za naše igrače, samo taj pogodak je nedostajao. Imali smo puno šansi, njihov vratar je radio čuda, čestitam mu na tome. Nadam se da će se ovo negdje vratiti drugdje. Kapa do poda igračima, a idući tjedan idemo u Viroviticu, bez kalkuliranja, na pobjedu, završiti sezonu pobjedom, za što bolju atmosferu za uzvrat kupa – istaknuo je Marko Trojak, pomoćni trener Varteksa.

Podravina je pak ugostila Međimurje te je poražena s 3:1.

Nastavite čitati

Sport

Nogometaši Novog Marofa kolo prije kraja prvaci Elitne ŽNL

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Kolo prije kraja nogometaši Novog Marofa postali su prvaci Elitne ŽNL. U pretposljednjem kolu Lige za prvaka pobijedili su Mladost iz Margečana s 2:0 i osvojili naslov.

Poveli su u 65. minuti preko Broza, da bio konačnih 2:0 postavio Puškadija pogotkom u 90. minuti.

Time su Novomarofčani kolo prije kraja zadržali četiri boda prednosti ispred drugoplasiranih Nedeljančana koji su u 4. kolu Lige za prvaka svladali Polet iz Tuhovca s 2:1. Golove za Nedeljanec postigli su Sirovec i Modrić.

U Ligi za ostanak Dubravka-Zagorac u subotu, 25. svibnja svladala je Budućnost sa 6:1. U nedjelju, 26. svibnja na rasporedu je susret između Jalžabeta i cestičkog Poleta.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje