Povežite se s nama

Sport

Ludbreški hrvački klub u Poljskoj

Objavljeno:

- dana

HRVANJE

Žensko hrvanje u Ludbregu nastvalja s odlčnim rezultatima.

Turnir u Czarny Bóru (Czarny Bor open 2016) – Poljska, pokrajina Wałbrzych osvojio je naša srca. Radi se o našim prijateljima koji su bili na našem turniru Colluctatio Centrum Mundi open 2016. Vratili smo se oduševljeni tako jakim turnirom sa preko 350 hrvačica, turnir je kao i u Berlinu bio isključivo za žene, reprezentacije i klubovi (preko 40), 15 zemalja od Rusije, Finske, Litve…Francuske, Italija… medaljašice sa svjetskih-europskih prvenstava…sve najbolje u Europi…te smo na takvom turniru ostvarili ukupno 5 pobjeda. Velike, velike pobjede i odlične, iscrpljujuće borbe do zadnjeg atoma snage, Marta kao najmlađa juniorka imala je jednu pobjedu protiv dvije godine starije protivnice iz francuske Dennis Pascaline, u borbi u kojoj je gubila 12:10 uspjela je tuširati protivnicu i pobjediti, dok je u preostale dvije borbe jako dobro hrvala, ali izgubila od brončane njemice te poljakinje koja je bila u borbi za broncu. Iva Gerić u kadetkinjama pobjeda tehničkim tušem protiv litvanke 11:0 pa poraz od starije domaće hrvačice -desete sa svjetskog ove godine, u dobroj borbi koju je dominirala, ali nije poentirala, pa još jedna velika pobjeda tušem protiv predstavnice Češke te poraz na bodove od starije-iskusnija hrvačice iz Francuske na bodove. Victoria Vrdoljak je nakon Berlina koje je natjecanje istog kalibra ponovo uzela zlato i to tušem u polufinalu protiv dobre domaće hrvačice te pobjedom na bodove uvjerljivo 10:1 u finalu protiv jake njemice porijeklom poljakinje.

Ekipu su vodili Alen Gerić, glavni trener Ignac Horvat te veliku pomoć Zsolt Szatamarija – specijalista za slobodni stil.

Ove subote djevojke će nastupiti u sklopu reprezentacije na turniru kod naših prijatelja u Austriji – Moerbisch, gdje će H.K. Ludbreg također nastupiti sa ekipom dječaka.

Izvor:
Foto: Damir Ivančić

Sport

Nikola Jelić sudi finalnu utakmicu futsalske Lige prvaka

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Europska nogometna federacija Uefa još jednom je ukazala veliko povjerenje i prepoznala kvalitetu najboljeg hrvatskog futsalskog suca Nikole Jelića.

Jelić će suditi finalnu utakmicu futsalske Lige prvaka između Barce i Palme koja je na rasporedu sutra, 5. travnja, od 18 sati u Demirchyan Areni u Erevanu, objavio je Hrvatski nogometni savez. Pomagat će mu Talijan Nicola Manzione i Čeh Ondrej Černy.

Finalu će prethoditi utakmica za treće mjesto u kojoj će se od 15 sati sastati Sporting CP i Benfica.

Nastavite čitati

Sport

3. NL: Varteks u derbiju ugošćuje Rudar, Podravine kod Pitomače

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Varteks se nalazi u ključnom dijelu sezone. Ukoliko Bumbari žele pokušati u rang više, morali bi pobijediti sve do kraja, a prvi na putu je Rudar, koji na drugom mjestu bježi osam bodova. Susret je na rasporedu u subotu, 4. svibnja u 17 sati na stadionu Sloboda.

I Rudar je u proteklom kolu poražen na domaćem terenu od Pitomače, dok je Varteks izgubio kod Poleta.

Do kraja sezone je još pet kola, a nakon Rudara, Varteks će na ‘noge’ Pitomači. Drugo mjesto je možda predaleko, ali treće je dostižno, jer Pitomača ‘bježi’ dva boda.

Pa dobro, što se tiče trećeg mjesta, sve je još uvijek u našim nogama. Ali ne kalkuliramo mi, idemo sve pobijediti, pa kak bude – istaknuo je Matija Kanceljak, sjajni napadač stigao ovog ljeta iz NK Varaždina.

U isto vrijeme, Podravina odlaze u goste trećeplasiranoj Pitomači.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje