Povežite se s nama

Međimurje

Čuda se stvarno događaju

Objavljeno:

- dana

Doznajemo

 Jedva sam hodao, a danas bih lako mogao trčati. Slavko i Boris dokaz su da se čuda stvarno događaju – tvrdi 58-godišnji Ivan Zelić, po struci pekar i slastičar koji je dugo godina živio i radio u Njemačkoj.

Zbog učestalog noćnog rada i stalnog stajanja, stradala mu je kralježnica, a bol se iz leđa proširila na lijevu nogu na kojoj Ivan uopće nije mogao micati prstima.

– Uz jake bolove u kralježnici i nozi, imao sam i psorijazu. Dok sam živio i radio u Njemačkoj, pomoć sam potražio u brojnim poznatim bolnicama, među kojima je bila i Schwarzwaldklinik.  Terapije koje su mi pripisane malo su mi pomagale, no dugoročno, problemi su ostajali. U Regionalnom tjedniku sam pročitao za Slavka Samboleca i Borisa Budena i odlučio sam pokušati, a razlog više što sam se obratio upravo njima je i to što su pomogli mom ocu, koji je imao reumatski artritis – ispričao je Ivan Zelić.

Neki misle da samo stavimo ruke i da se čovjek preporodi. Bioenergija je terapija, a ne magija

S prvim terapijama krenulo je nabolje, no nakon treće terapije Ivan je osjetio očite promjene nabolje.

– Počeo sam osjećati prste na lijevoj nozi i polako sam već mogao micati nogu što je bio doista veliki napredak.

Naime, kad sam prvi put došao k Slavku i Borisu, jedva sam prošao preko praga – prisjetio se 58-godišnjak koji tvrdi da su mu Slavko Sambolec i Boris Buden promijenili život.

Iako su dosad pomogli mnogima, poznati varaždinski bioenergetičari ističu kako nisu čudotvorci.

– Neki misle da samo stavimo ruke i da se čovjek preporodi. Bioenergija je terapija, a ne magija – poručuju Slavko i Boris te ističu da nitko od njih još nije otišao nezadovoljan.

Zahvaljujući sposobnostima koje su im date i dugogodišnjoj edukaciji, varaždinski bioenergetičari pomažu kod bolesti kralježnice, glavobolje, išijasa, migrene, psihičkih poteškoća, cirkularnih problema,Pomažu kod bolesti kralježnice, glavobolje, išijasa…

Slavko i Boris provjeravaju i stanje čakri te rade njihovo balansiranje i otvaranje, bioenergetskim tretmanima pomažu kod fizičkih i duhovnih tegoba i problema, rade radiestezijsku dijagnostiku osoba i prostora u kojem se živi i radi te blokiraju životni i radni prostor od geopatogenih i tehničkih zračenja.

Kao da je ureknuta

Varaždinski bioenergetičari Slavko i Boris pomogli su i 53-godišnjakinji iz okolice Varaždina koja se dugo vremena loše osjećala ne znajući koji je tome razlog.

– Zadnjih nekoliko godina događale su se stvari koje nisam mogla pojasniti, od psihičkih problema do fizičkih bolova, kao da sam ureknuta. Liječnici su mi govorili da sam potpuno zdrava, a psihijatar me pitao: “Zašto ste došli, vama moja pomoć nije potrebna.” Međutim, ja sam se i dalje loše osjećala, ne znajući si to objasniti. Odlučila sam pomoć potražiti kod Slavka i Borisa. Nakon pet odrađenih tretmana bioenergije i hipnoze, nestao je taj loš osjećaj i danas sam preporođena – tvrdi 53-godišnjakinja.

Ivan Zelić (58):  “Kad sam prvi put došao k Slavku i Borisu, jedva sam prošao preko praga. S prvim terapijama krenulo je nabolje, a danas sam preporođen jer normalno hodam.”

KAKO DO SLAVKA I BORISA?

Potražite nas u Ulici Ive Režeka 1 u Varaždinu i već danas rezervirajte svoj termin. Nazovite nas na brojeve telefona 099/506-04-09 (Boris) ili 091/723-79-40 (Slavko).

Izvor:
Foto:

Međimurje

Ukusni kotlić i zabava uz tamburaše 18. svibnja na manifestaciji “Što smo, kaj smo i kak kuhamo”

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Kao uvod u Dane grada i Ljeto uz Muru i ove godine održava se manifestacija „Što smo, kaj smo i kak kuhamo“, tradicionalno kuhanje kotlića 18. svibnja, a dobra zabava je zagarantirana.

Kuhanje započinje u ranim jutarnjim satima, dok će podjela delicija započeti u 11 sati na izletištu „Fusek“ u Murskom Središću, a svoje umijeće pokazat će Mjesni odbori Mursko Središće, Peklenica, Križovec, Hlapičina, Štrukovec i Sitnice.

Jela će biti besplatno podijeljena posjetiteljima, a za dobru atmosferu pobrinut će se tamburaški sastav „Prim“.

Nastavite čitati

Međimurje

Mraz pogodio područja Murskog Središća i Štrigove pa je proglašena prirodna nepogoda

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Župan Međimurske županije Matija Posavec proglasio je prirodnu nepogodu od mraza za Grad Mursko Središće i Općinu Štrigova, gdje je mraz u razdoblju između 19. i 22. travnja 2024. godine izazvao smrzavanje, oštećenje i očekivano značajno smanjenje ovogodišnjeg uroda u voćnjacima i vinogradima.

Odluka o proglašenju prirodne nepogode – mraza stupa na snagu 6. svibnja 2024.

Međimurska županija ovom odlukom zadužuje općinska povjerenstva za procjenu šteta od prirodnih nepogoda da procjenu štete prijave županijskom povjerenstvu putem Registra šteta i to u roku od 50 dana od dana proglašenja prirodne nepogode. Županijsko povjerenstvo potom će izraditi zbirno izvješće o nastaloj šteti na navedenom području.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje