Povežite se s nama

Zabava & Stil

Advent u Varaždinu: kakva će uzbuđenja skrivati kućica smještena u dvorištu palače Sermage?

FOTO : IVAN AGNEZOVIC

Objavljeno:

- dana

Na konferenciji za medije na kojoj su predstavljeni rezultati ovogodišnjeg Špancirfesta, rečeno je da su već počele pripreme za Advent u Varaždinu.

Turistička zajednica grada Varaždina do 9. rujna imala je raspisan natječaj za odabir suorganizatora programa na Kapucinskom trgu za događanje Advent u Varaždinu 2023.

Zasad je poznato samo da će Advent u Varaždinu trajati od 1. prosinca 2023. do 7. siječnja 2024. Moto je “Grad u kojem priče postaju stvarnost”. Očekujemo da će program biti predstavljen ubrzo.

Da pripreme traju dalo se naslutiti u kratkom videu koji je Turistička zajednica objavila prije nekoliko dana na društvenim mrežama. U dvorištu palače Sermage postavljena je veća modra kućica.

Je li to nova lokacija ovogodišnjeg Adventa u Varaždinu ili će kućica biti postavljena na nekoj drugoj lokaciji u gradu tek ćemo vidjeti. Zasad vama na maštu prepuštamo što će se nalaziti u kućici.

Zabava & Stil

Baby Lasagna pobijedio na Dori i predstavljat će Hrvatsku na Euroviziji

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

FOTO: Renato Branđolica/HRT

Baby Lasagna pobjednik je Dore 2024. i predstavljat će Hrvatsku na natjecanju za pjesmu Eurovizije!

Baby Lasagna, mladi glazbenik pravog imena Marko Purišić, s pjesmom Rim tim tagi dim dobio je najviše glasova žirija i publike u večerašnjem velikom finalu Dore te će predstavljati Hrvatsku na Eurosongu u švedskom Malmöu u svibnju.

U finalu je nastupilo 16 izvođača koji su bili najbolji u dvije polufinalne večeri. Iz prvog polufinala nastupili su Pavel, Vinko, Eugen, Mario Battifiaca i Robert Ferlin, Stefany, Saša Lozar, Let 3 i Lana Mandarić, a iz drugog Alen Đuras, Natalie Balmix, Vatra, Damir Kedžo, Lara Demarin, Baby Lasagna, Marcela i Boris Štok.

Nastavite čitati

Zabava & Stil

VIDEO Balon TZ Varaždinske županije i Leo Messi u reklami za Saudijsku Arabiju

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Piloti Balon kluba Zagreb i balon Rabuzin Turističke zajednice Varaždinske županije nalaze se u prvom planu kadra reklame za Saudijsku Arabiju.

Kadar je snimljen za vrijeme noćne iluminacije ispred Maraya koncertne dvorane u AlUli gdje je prošle godine održan festival balona.

– Zbog iznimne ljepote našeg balona dobili smo mjesto u prvom redu ispred ogromne građevine čiju fasadu tvore ogledala. Doživljaj je bio fantastičan, a još nas je više iznenadilo kad smo ugledali ovaj kadar u novom promo filmu gdje su od svih prekrasnih kadrova balona odabrali upravo onaj s našim balonom u prvom planu – ističu iz Balon kluba Zagreb.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje