FOTOKSH

Članica Atletskog kluba Međimurje Sandra Vaser i Alen Čretni iz AK Zabok ukupni su pobjednici četvrte sezone Kupa sjeverozapadne Hrvatske. Kod žena drugo mjesto je osvojila Gordana Končevski iz Trkačkog kluba Ivančica, dok je treća bila Renata Vusilović iz Mačkovca.

Drugo mjesto je kod muških osvojio Dinko Solić iz AK Varaždin, sa svega 6 bodova zaostatka, dok je treći bio Saša Horvat iz Trkačkog kluba Kotoripski begači.

Pehari za najbolje troje u apsolutnom poretku te diplome i medalje po kategorijama uručio je u petak Branko Zorko, legenda hrvatske atletike, na svečanosti proglašenja u Lepoglavi.

Podsjećamo, Kup sjeverozapadne Hrvatske ima 18 utrka u Varaždinskoj, Međimurskoj i Koprivničko-križevačkoj županiji, a boduje se 15 najboljih, dok je potrebno nastupili na 5 utrka da se dobije diploma, a to je ove godine imala 31 trkačica i 73 trkača ili njih 104, dok je 716 trkača i 319 trkačice imalo manje od 5 nastupa.

Tako je ispalo da je ove godine sudjelovalo 350 trkačica i 789 trkača ili njih 1.139, a to je za 41 više nego prošle godine ili u prosjeku 129 trkača po utrci.

I u 2019. godini će u Kupu sjeverozapadne Hrvatske biti iste utrke.

Tto su: Novogodišnja utrka u Varaždinu, Centrum Mundi u Ludbregu, Dravski ultracross u Varaždinu, Polumaraton Zrinski u Čakovcu, Županijski polumaraton Križevci-Kalnik, kros Frkanovec, kros utrka Lančić-Knapić, Vanovski cener u Ivanovcu, Brdska utrka Ivančica, Utrka općine Mala Subotica, Utrka za mač grofa Draskovicha u Trakošćana, Utrka grada Mursko Središće, Kotoripska 15-ica, Varaždinski polumaraton, Memorijalna utrka Josip Putar u Lepoglavi, Memorijalna utrka Ivan Sokač u Poljani Biškupečkoj, Utrka Bedenec i Utrka grada Koprivnice.

Komentari

Komentara