FOTOarhiva
POU

U prva dva susreta NK Varaždina u proljetnom dijelu 2. HNL veznjak Stjepan Babić pokazao se kao pravo pojačanje.

Zagrepčanin, koji je kao 17-godišnjak debitirao za Dinamo u 1. HNL, suvremeno je gospodario sredinom terena.

– Prvi utisci su vrlo dobri. Blizu sam Zagreba i Varaždin je lijep grad.  Iz ovog bazena uvijek su dolazili kvalitetni igrači, a pričao sam s Brlečićem i Golubarom i na kraju se uvjerio u vrlo zdravu nogometnu priču – rekao je Stjepan Babić koji je osim za Dinama igrao i za Lokomotivu, Bjelovar, Vinogradar, Inter, Zagreb, Rudeš, Karlovac, mađarski Kaposvar, ruske klubove Baltik i Amkar Perm, slovenske Olimpiju i Rudar iz Velenja, litvanski Siauliai, dok je posljednji angažman imao u rumunjskoj Chiajni.

Supernova

Minimalan poraz Varaždina u prošlom kolu protiv Lučkog malo je poljuljao samopouzdanje varaždinskim nogometašima. U tom susretu Varaždinci su stvorili mnoštvo prilika, no nisu uspjeli postići pogodak te im se na kraju to vratilo.

– Ako ćemo igrati kao protiv Lučkog, nema straha. Bit će i grešaka, no moramo biti vrlo strpljivi kako bi stigli do krajnjeg cilja. Liga je vrlo izjednačenja i nekada je važno ne izgubiti – dodao je Babić.

Njega i suigrače u subotu od 15.30 sati čeka susret protiv Dugopolja.

– Naša svaka utakmica nosi zdravi pritisak. Očekujem našu dominaciju, vraća nam se Benko i vjerujem da ćemo stići do nova tri boda – zaključio je Babić.

Komentari

Komentara