Nakon remija protiv Osijeka, nogometaše Varaždina čeka težak ispit u 18. kolu 1. HNL. Varaždinci u petak od 18 sati gostuju kod zagrebačkog Dinama.

Naime, Nenadu Bjelici i njegovim igračima sigurno je još u sjećanju svježa epizoda iz 9. kola kada su Varaždinci slavili 1:0, samo nekoliko dana nakon što je Bjeličina momčad deklasirala Atalantu u Ligi prvaka s 4:0.

Istu pobjedu ostvario je Borimir Perković, sada bivši trener Varaždina, a strijelac pobjedničkog gola bio je Jessie.

Na Perkovićevo mjesto sjeo je Luka Bonačić koji vjeruje da će višestruki prvak Hrvatske biti znatno oprezniji.

– Dinamo je ipak svijet za sebe. Papirnati su favoriti, no dok smo na terenu uvijek postoji šansa. Očekujem ozbiljniji, kompletniji i “napaljeniji” Dinamo koji nam želi vratiti za poraz – rekao Luka Bonačić, trener Varaždina koji pun hvale za Dinamovog stratega.

– Bjelica je napravio jedan veliki iskorak s Dinamom. Pokazao je kvalitetu u komuniciranju – nema tu demagogije. Igrači mu vjeruju i vidjeli su da im može pomoći te onda nema problema. Sve onda ide svojim tijekom i Dinamo je konkurentan u Ligi prvaka – dodao je Bonačić koji drži da i Dinamo ima nedostatke.

– Nema ekipe koji nama loših strana. Uvijek se može bolje i ja ne prihvaćam maksimu „Važno je sudjelovati“ nego važno je sudjelovati i pobijediti – zaključio je Bonačić.

Komentari

Komentara