Povežite se s nama

Zabava & Stil

Broj 1 u SHOPPINGU!

Objavljeno:

- dana

Kad Supernova slavi, cijeli grad pleše i pjeva! Tako je bilo i u Varaždinu te Koprivnici. Odličnim zabavnim programom i super shopping pogodnostima u nama najbližim centrima u subotu, 26. svibnja, proslavljeno je okruglih 10 godina poslovanja Supernove u Hrvatskoj.

Uvjerljivo najprofitabilniji shopping centar regije i ovog je puta pripremio bogat zabavni program za velike i male. Pod voditeljskom palicom Kristijana Petrovića – Kikija tijekom cijelog popodneva na pozornici su se izmjenjivali nastupi plesnih skupina i Malih slavuja iz DND-a Varaždin.

Gužva je vladala i u besplatnom zabavnom parku, facepaintingu i fotkaonici, a mnogi mališani nisu propustili priliku da se slikaju s omiljenim likovima: Olafom i Spužva Bobom. Uz zanimljiv zabavni program, uživali su i u besplatnim kokicama.

Veliki dan uljepšala je humanitarna donacija: naime, povodom 10 godina poslovanja u Hrvatskoj Supernova je donirala Odjelu za neonatologiju i JIL novorođenčadi 20.133,81 kuna, koje je u ime Odjela primila voditeljica dr. sc. Karmen Magaš, dr. med., zahvalivši se na doniranim potrepštinama iz trgovine Bubamara: izdajalicama, jastucima za spavanje, gnijezdima za bebe, posteljini, dekama, toplomjerima, ležaljkama, podlogama, pelenama i ručnicima.

Vrhunac proslave bila je velika slasna torta koju je upraviteljica dvaju centara Supernova razrezala uz pomoć poznate pjevačice Vanne. Jedna od naših ponajboljih vokalistica svojim je hitovima rasplesala velike i male na super koncertu, kojim je završena proslava velike obljetnice, 10 godina Supernove u Hrvatskoj.

Centar Supernova Varaždin dio je najvećeg lanca shopping centara Supernova grupe u Hrvatskoj. U 10 godina rada u Hrvatskoj Supernova je izgradila svoju tržištu poziciju i postala omiljeno mjesto shoppinga. Najveći lanac trgovačkih centara Supernova trenutno u Hrvatskoj broji 260.000,00 četvornih metara te time potvrđuje poziciju vodeće grupacije s 14 shopping objekata vrijednih ca. 400 milijuna eura i 6.470 zaposlenih osoba.

 

Zabava & Stil

FOTO Staro i mlado na koncertu Željka Bebeka u Ivancu

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Grad Ivanec slavi svoj dan, a tim povodom u subotu, 22. lipnja na ivanečkoj špici koncert je održao legendarni Željko Bebek.

Izveo je svoje najveće hitove, uključujući i one s grupom Bijelo dugme kao što su Ne spavaj mala moja, Selma, Ima neka tajna veza…, kao i one iz dugogodišnje samostalne karijere poput Laku noć, svirači, Da je sreće bilo, Žuta ruža, Ako voliš ovu ženu

Stigli su brojni posjetitelji koji su uživali u bezvremenskim hitovima.

Nastavite čitati

Zabava & Stil

Prekrasni konji u nedjelju na Konjičkim igrama u Zelendvoru

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Udruga “Konj moj prijatelj” u nedjelju, 23. lipnja, u Zelendvoru organizira Konjičke igre koje počinju od 11 sati.

Udruga i Općina Petrijanec su glavni organizatori, a Varaždinska županija i okolne općine su suorganizatori.

Cilj je druženje vlasnika konja, ljubavi prema ovim životinjama i čuvanje tradicije.

Svečano postrojavanje počinje u 11 sati, vožnja dvoprega počinje od 12, a zabavne igre za jahače startaju u 15 sati.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje