Povežite se s nama

Sponzorirani

Centar Lumini donosi Black Friday petodnevni shopping fest!

Objavljeno:

- dana

Ove godine u centru Lumini imamo super vijest! Black Friday postao je shopping fest i traje čak pet danaOd 24. do 28.11.  pripremili smo odlične popuste za cijelu obitelj!

Razmislite što vam treba, napravite popis, dogovorite se s najmilijima kad vam svima odgovara mali family shopping izlet i krenite jer popusti se kreću i do 70 %. Ako na info pultu pokažete račun od minimalno 100 kuna, dobit ćete poklon bon za gratis kavu*. Idealno za predah od kupovine, zar ne?

*ponuda vrijedi do isteka zaliha

Nemojte propustiti Black Friday shopping fest – napunit ćete vrećice, a nećete isprazniti novčanik.

Pogledajte cijeli popis Black Friday shopping fest pogodnosti na LINKU.

Pogodnosti za sve članove Lumini cluba traju do kraja studenog, a popis trgovina možete pogledati na LINKU. Ako još niste član, svratite do Info pulta od ponedjeljka do nedjelje od 9 do 21 sati i odmah ćete dobiti svoju karticu.

Vidimo se u centru Lumini!

Aktualne informacije i sve promjene vezane uz radno vrijeme trgovina možete pratiti na službenoj web stranici www.lumini.hr.

Sponzorirani

Pet Centar dolazi u Varaždin, a vi dođite na feštu otvaranja 

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Pet Centar, vodeća specijalizirana maloprodaja za kućne ljubimce u Hrvatskoj, napokon dolazi i u Varaždin.

Popularno odredište kućnih ljubimaca, a i njihovih vlasnika, svoja će vrata svim Varaždincima otvoriti u subotu, 13. travnja.

Na adresi Gospodarska 39, u sklopu šoping centra StoreLand, uskoro ćete moći pronaći najpoznatije brendove hrane, opreme i veterinarsko medicinskih proizvoda za sve ljubimce. Uz navedeno, novi će Pet Centar imati veterinarsku ljekarnu sa stručnim veterinarom za sva pitanja i savjete.

Pet Centar će u povodu otvaranja novog omiljenog odredišta Varaždinaca prirediti bogat cjelodnevni program i pravu feštu na više od 500 m2 novog prodajnog prostora – kako u dopodnevnim, tako i u poslijepodnevnim satima. 

Počasni domaćin otvorenja, voditelj TV emisije „Kućni ljubimci“, Antun Ponoš, svečano će otvoriti program koji uključuje kratak show dreserice pasa, nastup DJ-a, karikaturista koji će slikati simpatične prikaze vas i vaših ljubimaca, a najmlađe očekuje Face painting umjetnik. Pred vašeg četveronožnog člana obitelji ćemo, pak, staviti velik i zahtjevan izazov – poligon iskušenja s poslasticama.

Svakog kupca nagrađujemo s prigodnim poklonom, dok za kupnju iznad 30 eura možete sudjelovati u Kolu sreće s bogatim nagradama. Kako bi proslava prošla u najboljem ugođaju, za sve članove Pet centar kluba pripremili smo 20% popusta.

Do danas je otvoreno čak 19 trgovina diljem Hrvatske, a varaždinski Pet Centar postat će jubilarni, dvadeseti u Lijepoj Našoj. Ova popularna trgovina u sklopu maloprodajne grupacije tvrtki za njegu kućnih ljubimaca, Pet Network Internationala, nudi sve što vam je potrebno na jednom mjestu, od najzdravijeg i najukusnijeg prehrambenog asortimana, preko asortimana za njegu, razonodu i zabavu, pa sve do potpuno opskrbljenih veterinarskih ljekarni s veterinarsko-medicinskim proizvodima, antiparaziticima, veterinarskim dijetama i drugim proizvodima.

Ako do sada niste imali priliku posjetiti neku od naših trgovina ovo je idealna prilika za vas, i za vašeg kućnog ljubimca. Naravno, oni su i više nego dobrodošli prilikom svakog vašeg posjeta Pet Centru!

Za više informacija posjetite web stranice Pet Centra.

Nastavite čitati

Sponzorirani

Javni poziv Općine Maruševec

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

REPUBLIKA HRVATSKA
VARAŽDINSKA ŽUPANIJA
OPĆINA MARUŠEVEC
OPĆINSKI NAČELNIK

KLASA: 933-01/24-01/1
URBROJ: 2186-17-02-24-1
Maruševec, 21. ožujka 2024.

Na temelju članka 123. – 133. Zakona o cestama (“Narodne novine” broj 84/11, 22/13, 54/13, 148/13 i 92/14), te članka 73. i 75. Pravilnika o geodetskim elaboratima (“Narodne novine” broj 59/18) objavljuje se

JAVNI POZIV

Ovim pozivom obavještavaju se nositelji stvarnih prava na nekretninama koje graniče sa zemljištem (u nastavku: nositelji stvarnih prava) na kojem je izvedena nerazvrstana cesta: NC 1-069 Novaki – igralište prema D. Voći, u k.o. Druškovec,  o započinjanju postupka evidentiranja predmetnih cesta u katastarski operat  i zemljišnu knjigu.

              Evidentiranje će se izvršiti sukladno članku 123. – 133. Zakona o cestama (“Narodne novine” broj 84/11, 22/13, 54/13, 148/13 i 92/14), temeljem kojeg se NERAZVRSTANE CESTE evidentiraju u katastru i upisuju u zemljišnu knjigu kao – javno dobro u općoj uporabi u vlasništvu Općine Maruševec.

              Geodetski elaborat izvedenog stanja gore navedene nerazvrstane ceste izradit će tvrtka GEOIZMJERA d.o.o. za geodetske poslove, Akademika Mirka Maleza 3, Ivanec.

              Obilježavanje granica zemljišta na kojem je izgrađena predmetna cesta će se izvoditi: 28.03.2024. u 8.30 sati, uz stručnu pomoć ovlaštenog inženjera geodezije Šoštar Dragutina mag.ing.geod et  geoinf., koji se brine da lomne točke granica zemljišta budu ispravno stabilizirane i obilježene.


Nositelji stvarnih prava mogu izvršiti uvid u geodetski elaborat izvedenog stanja kao i zatražiti eventualna dodatna pojašnjenja, dana  15.04.2024. godine u vremenu od 8-14 sati u prostorijama Općine Maruševec , Maruševec 6.

OPĆINSKI NAČELNIK
Mario Klapša

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje