Povežite se s nama

Zabava & Stil

Danas jedemo sarmu!

Objavljeno:

- dana

Želite li više seksa, pripazite što kuhate svojem partneru

Ima li vaš partner problema s libidom, krajnje je vrijeme da mu skuhate sarmu, tjesteninu s tunom, pripremite jaja, poslužite čaj s puno meda ili zajedno pred televizorom grickate nar, čija sezona tek dolazi. Jer sve od navedenih namirnica može dovesti do – više seksa!  

Želite li bolju učinkovitost svojeg dragog u krevetu, tada pripazite čime ga hranite. Da, dobro ste pročitale. Današnji muškarci, naime, u ozbiljnoj su opasnosti. Stres uzima danak, pa se već kod muškaraca u 30-im, a kamoli tek kod onih koji s prošli tu čarobnu brojku, bilježe simptomi niske razine testosterona, posljedica čega je – smanjeni libido. Drugim riječima, današnji muškarci imaju sve manje volje za seksom.

Zelje i tuna…

Jaje daje snagu organizmu, ali i testosteronima

Srećom, postoje namirnice koje mogu na to utjecati. Ima li vaš partner takvih problema, krajnje je vrijeme da mu skuhate sarmu, tjesteninu s tunom, pripremite jaja, poslužite čaj s puno meda ili zajedno pred televizorom grickate nar, čija sezona tek dolazi. Jer sve od navedenih namirnica može dovesti do – više seksa!
 
Za početak, počnite s dobrim doručkom. Vjerojatno znate za onu staru “Svako jutro jedno jaje, organizmu snagu daje”. Konzumiranjem jaja i testosteroni vašeg dragog dobit će na snazi jer kolesterol iz žumanjka je veliki prijatelj i pomagač testosterona.
 
Želite li više seksa, svojem partneru pripremite zelje. Naime, dokazano je da kod muškaraca koji su uzimali 500 miligrama kupusa dnevno u tjedan dana prepolovljena razina estrogena, zbog čega su testosteroni bili učinkovitiji, drugim riječima, došlo je do povećanja libida.
 
Nema li vaš partner volje za seksom, neka jede crno grožđe čija koža sadrži resveratrol koji “diže” razinu testosterona, a na to će dobro utjecati i kalij i vitamin B, kojim obiluje banana. Jedna od preporučljivih namirnica je – nar. Sjemenke nara sadrže spojeve koji potiču cirkulaciju, a to pak izaziva – “stav mirno”.
 
Među namirnicama dobrim za libido su i avokado, orasi i biljno ulje, a seksualni nagon povećava dimljeni losos i tuna koja je, primjerice, bogata vitaminom D koji potiče stvaranje testosterona.

A gdje je meso?

I konzumiranje divljači može dovesti do više seksa, no i jedna loša vijest za vegetarijance po tom pitanju: zbog nedostatka proteina koje u organizam unosite s mesom, smanjuje se razina testosterona, a time i libido. 

Izvor:
Foto:

Zabava & Stil

Severina će 31. listopada održati koncert u Čakovcu

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Severinina dvoranska turneja, započeta prošle godine, još je uvijek u punom jeku. Nakon Varaždina, Osijeka, Rijeke i Zadra, na rasporedu su još dva grada – Čakovec i Slavonski Brod.

Dvorana Graditeljske škole u Čakovcu bit će domaćin omiljenoj hrvatskoj pjevačici i njezinom velikom pratećem orkestru 31. listopada, dok će Dvorana Vijuš u Slavonskom Brodu ovaj koncertni spektakl ugostiti 8. studenoga.

Unaprijed rasprodani koncerti tijekom cijele turneje pokazatelji su da je ulaznice potrebno nabaviti na vrijeme, a one su za oba grada dostupne putem sustava Eventim.

Nastavite čitati

Zabava & Stil

Općina Vinica dijeli litru i vodu kojom ćete počastiti ekipu na koncertu Cura iz centra

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Općina Vinca od 22. travnja do 4. svibnja obilježava svoje Dane, a sprema se pravi zabavni spektakl.

U petak, 26. travnja u šatoru u Gornjem Ladanju nastupa Jole, a u subotu, 27. travnja sve će zabavljati Cure iz Centra.

Ženski tamburaški sastav Cure iz Centra, poznate i kao C.I.C.E., u 15 godina postojanja iza sebe nosi brojne uspjehe i sudjelovanja na raznim festivalima diljem Hrvatske. Zabava je zagarantirana.

Tim povodom Općina Vinica poklanja vam litru vina i litru mineralne vode. Dijelimo tri puta po jednu rundu, a vi u objavi na Facebooku morate označiti ekipu koju ćete počastiti rundom na koncertu.

Sretne dobitnike objavit ćemo u petak, 26. travnja.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje