Darko Dania, nezavisni načelnik Općine Nedelišće, objavio je s kim će na predstojeće parlamentarne izbore. U ponedjeljak, 25. svibnja, na konferenciji za mediji u dvorani Atona, izjasnio se da će biti nezavisni kandidat na listi s Reformistima.

– Donio sam odluku da na izbore izlazim s drugim nezavisnim kandidatima i Reformistima u 3. izbornoj jedinici. Još kada je krenula ideja o suradnji pet sjevernih županija, meni se dopala ideja o zajedničkoj suradnji i mogućnostima lakšeg ostvarenja ciljeva. Meni su naši građani i naši projekti na prvome mjestu, a ovom odlukom vjerujem da ću se nastaviti boriti u tom smjeru – istaknuo je Dania koji je 23 godine bio član SDP-a.

Ojačavanjem redova poznatim i uspješnim imenima, posebno je razveselilo šefa Reformista Radimira Čačića.

– Na ovaj način lakše ćemo zaštiti interese svih građana u 3. izbornoj jedinici. Iza Danie stoje rezultati. Njegov rad je prepoznat od strane mještana, a dokaz tome je uvjerljiva pobjeda na prošli lokalnim izborima – rekao je Čačić.

Obojica ne kriju da bi rado na svojoj strani vidjeli i župana, također nezavisnog, Matiju Posavca.

– S njim u taboru bili bismo još snažniji i sigurno bismo uhvatili tri mandata u 3. izbornoj jedinici – zaključio je Čačić.

Komentari

Komentara