Povežite se s nama

Sport

Denis Mladenović nije potvrdio ni demantirao hoće li postati direktor stadiona Varteksa

Objavljeno:

- dana

Već mjesec dana u varaždinskim kuloarima šuška se da bi Denis Mladenović, stručni suradnik u Zajednici sportskih udruga Grada Varaždina i gradski vijećnik s liste gradonačelnika Ivana Čehoka, mogao dobiti novi posao.

Naime, ako Zajednica stadion da na upravljanje Nogometnom klubu Varaždin, Mladenović bi trebao postati direktor stadiona.

– Ma sve to nije ni blizu realizacije. Bilo je nekih razgovora, no stadionom i dalje upravlja Zajednica sportskih udruga Grada Varaždina i tu je sve na vrlo zavidnom nivou – rekao nam je Mladenović.

No, ako će varaždinski drugoligaš upravljati stadionom, Mladenović je najizgledniji kandidat.

– Budući da sam u nogometu odmalena i dobro poznajem ljude u klubu, logično je da je izbor pao na mene. Zadovoljan sam svojim sadašnjim poslom i novim projektima koje pripremam za iduću godinu, a o poziciji direktora stadiona o tom potom – zaključio je Mladenović.

Podsjetimo, stadionom Varteksa od 2011. godine upravlja Zajednica sportskih udruga Grada Varaždina.

Sport

FOTO Više od 500 trkača u Varaždinu na Zimskom polumaratonu i druge dvije utrke

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

FOTO : IVAN AGNEZOVIC

DHMZ je jutros u 8 sati u Varaždinu izmjerio 0.5 stupnjeva, ali to nije zaustavilo trkače 6. Hervis Zimskog polumaratona.

Trče se još dvije utrke; Mrzli cener (10 km) i nova utrka Ledena petica (5 km).

Organizator je Trkački klub Marathon95, a Zimski polumaraton počeo je u 11 sati. Start i cilj su kod Arene Varaždin.

Za sve tri utrke prijavilo se više od 500 trkača.

Nastavite čitati

Sport

Golman Božidar Radošević na izlaznim je vratima NK Varaždina, kao problem istaknuo ponašanje trenera

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Bivši golman Hajduka Božidar Radošević je na izlaznim vratima Varaždina.

Iako je sjajno branio zadnje dvije utakmice, trener Mario Kovačević vratio ga je na klupu, piše 24sata.hr.

Bio je razočaran i uvidio jasan znak da se na njega ne računa u klubu pa je od sportskog direktora Nikole Šafarića tražio da ga pusti. Razgovarao je s čelnicima kluba i dogovorili su se da mi neće praviti probleme.

– Nije problem biti rezerva, uostalom šest mjeseci sam bio na klupi dok je branio Zelenika i to mi ne predstavlja problem. Stvar je u tome što ne želim i ne mogu prijeći preko ovakvog ponašanja trenera. Jednostavno, na takav način s njim ne mogu surađivati. To sam i rekao čelnicima kluba i oni su prihvatili moje objašnjenje. Na svu sreću, dovoljno sam u karijeri zaradio da ovakve stvari ne moram trpjeti, da se mogu držati svojih životnih principa. Želim da se prema meni ljudi ponašaju korektno, a ako to nije slučaj onda ću potražiti drugu sredinu – pojasnio je Radošević.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje