Povežite se s nama

Crna kronika

Dolijao mladić koji je četiri puta uz prijetnju oružjem opljačkao istu benzinsku u Varaždinu

Objavljeno:

- dana

Tako mlad

Policijski službenici Policijske uprave varaždinske proveli su kriminalističko istraživanje nad  mladićem starosti 19 godina zbog sumnje da je počinio četiri kaznena djela razbojništva i jedno kazneno djelo razbojništva u pokušaju.

Sumnja se da je 17. prosinca oko 23.30 sati na prostoru benzinske pumpe u Gospodarskoj ulici u Varaždinu došao do benzinske pumpe odjeven i pripremljen s vatrenim oružjem i maskiran za izvršenje kaznenog djela, ali su ga spriječili policijski službenici Interventne jedinice policije Policijske uprave varaždinske.

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je mladić na istoj benzinskoj pumpi uz prijetnju vatrenim oružjem počinio razbojništva, 5. studenog prošle godine, 14. rujna, 22. listopada i 26. studenog ove godine.

Temeljem naloga Županijskog suda u Varaždinu pretražene su prostorije i dom kojim se koristi i pronađene su te oduzete dvije prerađene puške.

Materijalna šteta pričinjena ovim razbojništvima procjenjuje se na više tisuća kuna. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave varaždinske uz kaznene prijave.

 

Izvor:
Foto: ilustracija

Crna kronika

Mladić (23) jurio prema Varaždinu i izazvao prometnu nesreću

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

U Cerju Nebojse u četvrtak, 25. travnja oko 16.45 sati dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenom osobom.

Mladić u dobi od 23 godine upravljao je osobnim vozilom iz smjera Ivanca u smjeru Varaždina. Zbog neprilagođene brzine gustoći prometa, prednjim je dijelom vozila udario u stražnji dio osobnog vozila kojim je upravljao 19-godišnjak. U prometnoj je nesreći ozlijeđen 19-godišnji vozač te mu je medicinska pomoć pružena u Općoj bolnici Varaždin.

Nastavite čitati

Crna kronika

Mladić vozio neregistrirani BMW s nepripadajućim registarskim pločicama

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Foto: Ilustracija

U četvrtak, 25. travnja, u 14,45 sati u Piškorovcu ophodnja Policijske postaje Prelog zaustavila je osobno vozilo marke „BMW“, kojim je upravljao 24-godišnjak, dok se na vozilu nalazile ne pripadajuće registarske pločice.

Zbog neregistriranog vozila te ne sklopljenog ugovora o obveznom osiguranju u prometu odnosno počinjenja prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama i Zakona o obveznim osiguranjima u prometu mladiću su izdani obvezni prekršajni nalog i prekršajni nalog te će biti kažnjen s novčanom kaznom u iznosu od 920 eura.

Ujedno je protiv mladića podnijeta i kaznena prijava zbog kaznenog djela krivotvorenje isprava nadležnom općinskom državnom odvjetništvu.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje