Povežite se s nama

Međimurje

Coca-Cola Cup: Drugi krug natjecanja bit će u Prelogu

Objavljeno:

- dana

MALI NOGOMET

Nakon Splitsko-dalmatinske županije, kvalifikacijski turniri održat će se u Hodošanu, Donjem Kraljevcu, Murskom Središću, Kotoribi, Čakovcu i Prelogu. Coca-Cola Cup, najveći malonogometni turnir u Hrvatskoj, i ove se godine održava pod okriljem Sportskih igara mladih, a već četvrtu godinu zaredom okuplja više od 30.000 igrača koji će odmjeriti snage na nogometnim terenima u više od 65 gradova diljem Hrvatske. Coca-Cola Cup osmišljen je kao nogometna platforma za promicanje sportskih vrijednosti među mladima, fair playa i timskog duha. Coca-Cola Cup mladima u Hrvatskoj nudi mjesto gdje mogu uživati u sportu, natjecati se, veseliti se i družiti s vršnjacima – kako sa svojim suigračima i navijačima, tako i s protivničkim momčadima. Raspored kvalifikacijskih turnira u Međimurskoj županiji je: Hodošan – 31. ožujka – OŠ Hodošan (2002. godište); Donji Kraljevec – 31. ožujka – OŠ Donji Kraljevec (2002. godište); Mursko Središće – 13. travnja, OŠ Mursko Središće (2002. godište); Kotoriba – 20. travnja, OŠ Jože Horvata (2002. godište); Čakovec – 19. i 20. travnja – SRC Čakovec; Prelog 1 – 21. travnja, OŠ Prelog – 2002. godište, Prelog 2 – 1999. godište – datum će biti naknadno objavljen. Prijave su moguće za dvije dobne kategorije: od 12 do 15 godina starosti (2002. godište i mlađi) i od 16 do 18 godina starosti (1999. godište i mlađi). Svaka ekipa može prijaviti maksimalno 10 igrača i voditelja (odraslu osobu u pratnji). Prijave su moguće do termina natjecanja u pojedinom gradu na: prijava.igremladih.org. ili direktno kod koordinatora natjecanja u vašoj školi ili klubu. Prijaviti ekipu bit će moguće i na sam dan natjecanja na lokaciji turnira. Ekipe koje će se plasirati u sljedeći krug natjecanja odmjerit će snage na županijskome natjecanju koje će se održati u Prelogu.

Izvor:
Foto:

Međimurje

KUU „Lipa“ iz Gornjeg Mihaljevca gostuje povodom proštenja u Hlapičini

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

U petak, 26. srpnja, u sklopu manifestacije „Ljeto uz Muru 2024“ u Hlapičini, u Društvenom domu, nastupa Kulturno umjetnička udruga „Lipa“ iz Gornjeg Mihaljevca.

Vikend proštenja u Hlapičini slavi se povodom blagdana svete Ane i Joakima, a čiji imendan je u katoličkom kalendaru 26. srpnja, a sveta Ana jest zaštitnica filijalne crkve u Hlapičini.

Program započinje nagrađivanom predstavom u tri čina „Ljubav s dva lica“ u režiji Franje Halabarec. Izvedba započinje u 20 sati, a ulaz je slobodan.

Nastavite čitati

Međimurje

Čakovec dobio novi kružni tok vrijedan više od milijun eura

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

U srijedu, 24. srpnja, je u poslijepodnevnim satima za promet otvoreno novo kružno raskrižje na križanju Ulice Stjepana Radića, Sajmišne, Ulice Vjekoslava Špinčića i Ulice 34. inženjerijske bojne.

Riječ je o projektu vrijednom više od milijun eura čijom je realizacijom napravljen važan korak prema poboljšanju protoka vozila i sigurnosti u tom dijelu grada. Samo kružno raskrižje je jednotračno, a okvirna propusna moć je 20.000 vozila na dan.

U sklopu projekta rekonstrukcije prometnice i izgradnje novog kružnog raskrižja dovršavaju se i radovi na rekonstrukciji podvožnjaka, a postavljen je i bukobran, oslikan bojama Grada Čakovca i detaljima vezanim uz njegove simbole i povijest.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje