Povežite se s nama

Zabava & Stil

Dubravka Baneković iz Visokog miss mode i stila na izboru za najljepšu mamu Hrvatske

Objavljeno:

- dana

Vedrana Halinčić Bakšić ovogodišnja je Najljepša mama Hrvatske u kategoriji natjecateljica od 23 do 39 godina, a Ljubica Bulić ponijela je istu titulu u Dijamant kategoriji ovoga izbora.

Zbog epidemioloških prilika finale je održano bez publike no putem Facebook stranice izbora i na Youtube kanalu Photo Studio 82 upriličen je izravni prijenos. Gledateljima su finalistice predstavile svoje vještine.

Od žena iz Varaždinske županije na izboru su sudjelovale Tea Melnjak iz Sračinca, Ivana Canjuga iz Varaždina te Dubravka Baneković iz Visokog.

Baneković je najuspješnija bila u kategoriji fashion. Tanja Metikoš osvojila je lentu u kategoriji elegantnost, Vesna Klamenčić najbolja je u kategoriji stila, dok je miss osobnosti Nikolina Lulić. Marijana Bošković je prvakinja je fotogeničnosti, a Marija Roso najbolja je u kategoriji sprint.

Međimurje

VIDEO Prekrasna međimurska popevka “Sprevađaj me draga” u verziji Ksenije Srnec i Krune Lajtmana!

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Novi videospot imaju i Ksenija Srnec te Krunoslav Lajtman. Ovoga puta oživjeli su staru, možda i već zaboravljenu međimursku popevku “Sprevađaj me draga”.

– Radost mi je predstaviti vam novu suradnju i video s odličnom vokalisticom Ksenijom Srnec. Spot je premijeru doživio na Online LIVE TV Croatia, gdje smo i prijedlog za singl tjedna.

Sniman je u prekrasnom okružju Medenog vrta gospođe Tatjane Šardi, kojoj se ovim putem zahvaljujemo na srdačnom gostoprimstvu. Posebna zahvala ide i gospođi Mariji Šavori na posudbi narodne nošnje te gospođi Moniki Večerić na organizaciji – kaže Lajtman.

Ksenija Srnec, osim za vokal, zaslužna je i za videomontažu, dok je Krunoslav odsvirao gitaru i osmislio aranžman pjesme.

Denis Rodeš “krivac” je pak za snimanje videa, a ton majstor bio je Marko Lajtman iz poznatog Studija Jazbina iz Male Subotice (Media Creatus). Uživajte!

Nastavite čitati

Zabava & Stil

Palača Sermage u Varaždinu osvanula na limitiranom izdanju namaza Nutella

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

volimtehrvatska.hr

Palača Sermage u Varaždinu osvanula je na limitiranom izdanju popularnog namaza od lješnjaka – Nutella.

Limitirana kolekcija sastoji se od 10 različitih motiva na staklenkama, kojima se želi potaknuti kupce da upoznaju pravu ljepotu Hrvatske.

Uz Palaču Sermage, na staklenkama se nalaze i Tržnica Dolac, ravnice Baranje, rijeka Korane, otok Galešnjak i dr.

– Ponekad nismo niti svjesni vrijednosti i ljepote koja nas okružuje. Hvala Ivi Pervanu i Nutelli na lijepoj promociji našega Grada. Palača Sermage jedan je od 10 hrvatskih motiva limitiranog izdanja „Volim te Hrvatska“ – naveo je gradonačelnik Grada Varaždina Neven Bosilj.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje

Međimursko online izdanje