Povežite se s nama

Sport

Ekipa ITAS Prvomajska najbolja na 4. Memorijalnom turniru Dragutin Ribić

Objavljeno:

- dana

Pomeli konkurenciju

U Salinovcu je odigran 4. Memorijalni malonogometni turnir Dragutin Ribić – Riba, a najbolja je bila ekipa ITAS Prvomajska za koju je nastupio Dario, sin pokojnog Dragutina Ribića.

Na turniru je sudjelovalo devet ekipa koje su bili raspoređene u tri skupine. Za prvo mjesto na kraju su se borili ekipe ITAS Prvomajska, MNK Automobil Lončar i NK Ivančica veterani i prijatelji.

Najbolja je bila ekipa ITAS Prvomajska koja je pobijedila obje ekipa s po 2:0, dok su drugo mjesto osvojili Lončari, a treća je bila ivanečka ekipa.

Najbolji strijelac turnira je bio Marko Maloić iz ekipe DŠR Lančić- Knapić- Izletište Jarki s četiri postignuta pogotka, dok je najbolji golman bio Filip Šagi iz pobjedničke ekipe.

Izvor:
Foto: DŠR Salinovec

Sport

Plivački klub Vidra uključen je u europski projekt obuke neplivača i usavršavanje plivanja za stariju populaciju

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Plivački klub Vidra s partnerima iz Austrije, Slovenije i nositeljem projekta Italijom dvije godine provodi Europski projekt Slow swimming for Senior+ obuku neplivača i usavršavanje plivanja za stariju populaciju.

Svaki ponedjeljak i srijedu program  od 18 do 19 sati vodi trenerica Višnja Bunić i trener Nikola Habrlin na Gradskim bazenima Varaždin.

Nakon prvog sastanka s partnerima u rujnu 2021. u Velenju, drugog sastanka u rujnu 2022. u Trstu, Plivački klub Vidra u subotu i nedjelju, 19. i 20. studenog imao je čast ugostiti partnere na trećem ujedno i završnom sastanku partnera projekta Slow swimming for Senior Plus.

– Sretni i zahvalni smo što je PK Vidra Varaždin partner na europskom projektu koji je pružio priliku i mogućnost da se starija populacija kroz sport uključi i poradi na zdravlju, socijalizaciji i pripremi za rekreativno plivanje ili u konačnici jednog dana za natjecateljsko plivanje – ističu iz PK Vidra.

Nastavite čitati

Sport

Košarkašice Vindija u Kupu ugošćuju jednu od najboljih hrvatskih ekipa

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Košarkašice Vindija odlično su ušle su sezonu 1. ženske košarkaške lige Sjever skupine A. Upisale su pet uzastopnih pobjeda te drže 1. mjesto Lige.

Odličnim igrama u Kupu varaždinske košarkašice osigurale su titulu  pobjednika Regije Sjever  kupa Ružice Meglaj Rimac te se plasirale u osminu finala.

Taj susret igra se u subotu 26.studenog  u 16 sati u Graberju. Dočekuju jednu od najboljih hrvatskih ekipa – zagrebačku Trešnjevku koja se uz osvajanja Prvenstava i Kupa sadašnje i bivše države, kao jedina ekipa iz ovog dijela Europe okitila i naslovom pobjednika Europskog Kupa Lilliane Ronchetti .

– Svjesne snage ekipe koja vrvi reprezentativkama, mlade varaždinske košarkašice najavljuju dobru utakmicu i odličnu sportsku atmosferu te sve ljubitelje košarke pozivaju na utakmicu kako bi uživali u ljepoti košarkaške igre – ističu iz ŽKK Vindi.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje