Povežite se s nama

Crna kronika

Evo što policija kaže na prometnu nesreću u Sračincu u kojoj je poginula Slavica Drožđek

Objavljeno:

- dana

Okolnosti nesreće

Izvijestili smo o prometnoj nesreći koja se danas u jutarnjim satima dogodila u Sračincu. 

>>Na ženu u Sračincu naletjelo osobno vozilo: preminula na mjestu događaja

>>FOTO U Sračincu u prometnoj nesreći preminula majka predsjednika Udruge maškara Črna sraka

U nesreći je smrtno stradala 73-godišnjakinja. Riječ o Slavici Drožđek, majci Slobodana Drožđeka, predsjednika Udruge maškara Črna sraka koja svake godine organizira Srakarski fašnik. 

Policija ističe da je muškarac starosti 61 godinu upravljao je osobnim vozilom iz smjera Varaždina prema Majerju.

– Dolaskom do obilježenog pješačkog prijelaza, zbog nekretanja sigurnosnom brzinom, prednjim je desnim dijelom vozila udario u 73-godišnju pješakinju koja je prelazila kolnik preko prijelaza. Pješakinja je uslijed udara odbačena na kolnik te je od zadobivenih ozljeda preminula na mjestu događaja – ističe PU varaždinska. 

Nesretna je žena deveta smrtno stradala osoba na prometnicama Varaždinske županije u 2017. godini.

Izvor:
Foto:

Crna kronika

Vozačica (28) u Sračincu izazvala sudar triju auta

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Foto: Ilustracija

Jučer, 1. prosinca, oko 17 sati u Sračincu u prometnoj je nesreći ozlijeđena jedna osoba.

Osobnim vozilom je iz smjera Petrijanca u smjeru Varaždina upravljala 28-godišnjakinja. Brzinu vozila nije prilagodila stanju i uvjetima prometovanja uslijed čega je prednjim djelom vozila udarila u zadnji dio u koloni zaustavljenog vozila, kojim je u istom smjeru upravljala 66-godišnjakinja, javila je PU varaždinska.

Uslijed udara vozilo ispred je odbačeno u naprijed, te je udarilo u zaustavljeno u kolni vozilo ispred sebe, a kojim je prije toga upravljao 55-godišnjak.

U prometnoj nesreći ozljede je zadobila 54-godišnja putnica u vozilu. Medicinska pomoć pružena joj je u varaždinskoj Općoj bolnici. Ozljede joj za sada nisu okvalificirane.

Nastavite čitati

Crna kronika

Kod V. Toplica policija pronašla trojicu dehidriranih migranata iz Afrike

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Varaždinska policija u srijedu, 1. prosinca oko 17.30 sati zaprimila je dojavu nepoznate osobe koja je na lošem engleskom jeziku dojavila da se nalazi na nepoznatom području s dva prijatelja i da trebaju pomoć jer su ozlijeđeni.

Policijski službenici su odmah poduzeli sve radnje u cilju pronalaska osoba, a što su i uspjeli. 

– Dolaskom na mjesto dojave u mjesto Škarnik kod Varaždinskih Toplica, policijski službenici su uočili tri osobe, za koje je kasnije utvrđeno da se radi o državljanima Gambije koji su nezakonito prešli državnu granicu, a koji su bili ozlijeđeni od kretanja po neprohodnom terenu te dehidrirani. Zbog lošeg psihofizičkog stanja na mjestu događaja im pružena liječnička pomoć te su ih djelatnici Zavoda za hitnu medicinu prevezli u varaždinsku Opću bolnicu – ističe varaždinska policija.

Policijska uprava varaždinska provodi  kriminalističko istraživanje s ciljem utvrđivanja svih okolnosti ulaska i boravka osoba u Republici Hrvatskoj.

Nastavite čitati

Promo

Varaždinsko online izdanje

Međimursko online izdanje