Povežite se s nama

Crna kronika

Evo zašto je jučer došlo do požara u optici u Optujskoj ulici

Objavljeno:

- dana

ZAVRŠEN OČEVID

Završen je očevid požara koji se dogodio jučer, 4. travnja oko 21.40 sati u skladišnom prostoru optike u Optujskoj ulici u Varaždinu.

Varaždinski policajci, u suradnji sa Inspektorom zaštite od požara i eksplozija na mjestu požara obavili su očevid u kojem je utvrđeno da je do požara došlo unutar priručnog skladišta uslijed kvara na uređaju za rezervno napajanje krovne kupole za provjetravanje prostora.

Požar se proširio na pvc stolac koji se nalazio ispod uređaja te električne i druge gorive instalacije unutar prostorije i deponirani repromaterijal.

Visina materijalne štete utvrdit će se naknadno.

Izvor: Tomica Letina – Google maps
Foto:

Crna kronika

Auto sletio pod mostić u Črešnjevu, osoba ostala ukliještena

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Ilustracija

JVP Varaždin je javio o prometnoj nesreći koja se dogodila danas, 17. travnja, u Črešnjevu.

Vatrogasci su u 17:56 sati primili poziv iz Centra 112, da je došlo do izlijetanja vozila u kanal kod dvorca Šaulovec i da je osoba ukliještena u autu.

– Izašli smo na intervenciju s navalnim vozilom, malim tehničkim i sedam vatrogasaca. Dolaskom na mjesto događaja utvrdili smo da je osobno vozilo make Renault Megane izletjelo u kanal pored prometnice ispod mostića kod skretanja za farmu pilića. Vozača, ozlijeđenu osobu izbavili su djelatnici hitne medicinske pomoći i do našeg dolaska osobi se već pružala pomoć u vozilu hitne. Mi smo vozilo provjerili, otpojili akumulator i vratili se u postrojbu, a članovi DVD-a Beretinec ostali su osiguravati mjesto događaja do dolaska policije – objavio je JVP Varaždin.

Nastavite čitati

Crna kronika

Policija ulovila muškarca (53) koji je u pošti podigao pošiljku droge

Objavljeno:

- dana

Objavio/la:

Foto: Ilustracija

Općinsko državno odvjetništvo u Čakovcu je 12. travnja, nakon provedene istrage, podiglo pred Općinskim sudom u Čakovcu optužnicu protiv hrvatskog državljanina rođenog 1968. godine, zbog počinjenja kaznenog djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama.

– Okrivljenika se optužnicom tereti da je 30. rujna 2020. u poštanskom uredu u Prelogu, preuzeo poštansku pošiljku adresiranu na njegovo ime u kojoj je bilo gotovo 250 grama droge sintetski kanabinoid namijenjene daljnjoj prodaji, a policijski službenici su ga zatekli nakon preuzimanja pošiljke – objavio je DORH.

Nastavite čitati