U srijedu, 18. prosinca, u dvorani VI. osnovne škole Varaždin pjevalo se i plesalo na božićnom plesnjaku, a birao se i supertalent škole.

Iz škole objašnjavaju da je sve najprije počelo u ponedjeljak, kada su učitelji i učiteljice trećih i šestih razreda birali učenike koji će nastupati na plesnjaku na izboru za supertalent.

Audiciju je prošlo petero djece iz nižih razreda, od kojih je titulu supertalenta odnio Adam Rendić s pjesmom „Hit the road Jack“, a u višoj smjeni to je bio Noa Huzjak koji je predstavio Eminema.

Osim njih, nastupali su učenici Alen Ozimec, Domagoj Pretković i Teo Perić iz viših razreda, a Nika Juričan, Mila Kraš, Dino Protrka i Jana Vajagić iz niže smjene. Sva su djeca dobila ulaznice za plesnjak koje su ujedno bile i karte za tombolu gdje su dobitnici dobili velike čokolade.

– Svi su bili jako veseli i dobro su se zabavljali do 20 sati. Posebno iznenađenje večeri bio je nastup naših učitelja Filipa Novosela i Nataše Narančić koji su izveli glazbeni duet i oduševili sve prisutne. Na kraju su učiteljice i učenici napravili vlakić u obliku velike gusjenice i zaplesali po cijeloj dvorani, a sok je bio potrebno osvježenje tijekom cijele večeri – ističu iz škole. Već se svi ponovo vesele novom božićnom plesnjaku iduće godine.

Komentari

Komentara